Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

haspelsestraat 0 ong Sittard, Limburg

Koopprijs € 242.533 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ca. 107 m≤ commerciŽle ruimte welke een breed scala aan mogelijkheden biedt voor retailers en horeca of kantoor concepten.

DE FRONTIER / LIGNE / ONTMOETINGSPLEK
De Frontier is een nieuwbouwproject in het nieuwe bruisende gedeelte van Sittard. De Frontier komt naast Ligne, dť nieuwe ontmoetingsplek van Sittard, gelegen aan de rand van het oude centrum. In Ligne liggen een bibliotheek, state-of-art filmhuis, museum, hogeschool, (zorg)woningen, appartementen, winkels, kapsalon, fitness en meerdere horecagelegenheden. Al deze 'bewoners' delen de functies van Ligne, zo gebruikt de hogeschool overdag de filmzalen van het filmhuis als collegezaal en zijn de bibliotheek van Zuyd en bibliotheek De Domijnen volledig tot ťťn bibliotheek geÔntegreerd. Daar waar mogelijk werken ze ook inhoudelijk samen. Ligne brengt dagelijks 6.000 studenten en medewerkers samen en trekt ruim 150.000 bezoekers per jaar naar het centrum van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Op grond van de planvoorschriften zijn de volgende bestemmingen toegestaan: kantoren, detailhandel, consument verzorgende dienstverlening en o.a. (dag) horeca. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiŽren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerende bestemmingsplan.

OPLEVERNIVEAU ALGEMEEN
- Casco;
- Wateraansluiting;
- Electra-aansluiting;
- Sprinklerinstallatie;
- Afbouwpakket in overleg te bepalen tegen n.o.t.k. voorwaarden;
- Aansluiting bij het "Groene Net" waarbij verwarmen en mogelijk koelen zeer duurzaam is;

BEREIKBAARHEID
Centrum Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294 op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als moderne bedrijvenparken in het groen (bijvoorbeeld Sabic en Zo Wonen) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport bevindt zich op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is op loopafstand te bereiken.

PARKEERVOORZIENING
Er is ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheid in de nabijgelegen parkeergarages van Ligne Sittard en Q-Park.

OVERIGE INFORMATIE
In het derde kwartaal van 2023 zal het object beschikbaar zijn. Het kadastrale perceel zal naderhand worden opgesplitst in diverse appartementsdelen. Verdere informatie hierover zal volgen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
107 m²
Opp winkelruimte
107 m²
In units vanaf
107 m²
Perceel
368 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
2686
Oppervlakte
191 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart haspelsestraat 0 ong Sittard, Limburg

naar haspelsestraat 0 ong Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object