Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Havikstraat 5 a Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Huurprijs excl. BTW € 895 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Handelsterrein Bergerweg - ca. 183 m² instapklare kantoor-, praktijkruimte liggende op de begane grond in een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw (met o.a. een Subway). Het object is goed bereikbaar met in de directe nabijheid van diverse uitvalwegen (A2/A76/E314). De ruimte is voormalig gebruikt en ingericht als beautysalon.

LOKATIE
Het object is gelegen op industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal. De volgende winkels zijn er o.a. gevestigd: Supermarkt ketens LIDL en Jan Linders, Berden Meubels, diverse keukenwinkels en in de nabijheid liggen diverse autobedrijven. De Havikstraat is gelegen in de nabijheid van het DACAPO college en het Trevianum.
In het verzamelgebouw zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder Subway, Kinderdagverblijf, Fysiotherapie, Bodystyling centers.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Handelsterrein 'Bergerweg' is gelegen aan de toegangsweg van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand.

KANTOOR-, PRAKTIJKRUIMTE
De kantoor-, praktijkruimte is gelegen op de begane grond, naast de gemeenschappelijke entree. De entree bestaat uit een wachtruimte met baliefunctie (ca. 30 m²) en beschikt o.a. over airco. Vanuit de entree zijn er 6 verschillende praktijkruimtes met een groten welke varieert van ca. 10 m² tot ca. 25 m² bereikbaar. Verder is er nog een privéruimte met een kitchenette en een badkamer die beschikt over een toilet en douche.

OPLEVERNIVEAU
- systeem plafonds met verlichting;
- airco;
- alarm;
- LED-verlichting;
- behandelstoel;
- krachtstroom;
- deels zeil/deels laminaat vloeren.

NOTE: De ruimte is voorheen verhuurd geweest als beautysalon. De ruimte kan zowel leeg en ontruimd opgeleverd worden als verhuurd worden inclusief bestaand inventaris (tegen een meerprijs).

PARKEREN
Er is parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde van het object.

AANVAARDING
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
183 m²
Opp kantoorruimte
183 m²
In units vanaf
183 m²
Perceel
2.175 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Systeemplafond

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
647
Oppervlakte
2175 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Havikstraat 5 a Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Havikstraat 5 a Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object