Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Heerlenersteenweg 119 Kerkrade, Stationslocatie (achterzijde), limburg

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

OBJECT
Op bedrijventerrein Spekholzerheide gelegen voormalige BoRent locatie bestaande uit: ca. 422 m bedrijfsruimte en ca. 226 m showroom met ca. 9 parkeerplaatsen.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente KERKRADE, sectie K, nummer 2475.
Het perceel is ca. 2.256 m.

LOKATIE
Het object is centraal gelegen op bedrijventerrein Spekholzerheide op een zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg. het object ligt nabij de bedrijventerreinen Euregiopark, en het Locht / Roda boulevard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal met bedrijven zoals 13th concepts folie specialist, Janssen Hahnraths group BV, Leenbakker en Medisana Benelux.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijventerrein' bestemming voor deze bedrijfsruimte. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 15 minuten bevindt zich een NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte (ca 422 m) met aparte toegangsdeur (vrije hoogte bedraagt 7 m) is voorzien van twee overheadpoorten (3,5 m breed x 4 m hoog). De bedrijfsruimte is voorzien van een afgesloten wasruimte van 25 m, een keuken (ca 14,5 m) en toiletten. Vanuit de hal is toegang tot de showroom via een elektrische schuifdeur.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
Betonvloer
Lichtstraat
Brandhaspels, brandblussers
heater
Alarm
Lampen

SHOWROOM
De showroom inclusief een aparte kantoorruimte met tegelvloer (ca. 13,5 m) en heeft een totaaloppervlakte van ca. 226 m. De showroom bevat ruime raampartijen en is voorzien van entree met elektrische glazen schuifpui en aparte toegangsdeuren, meterkast en heater.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
Betonvloer
Ruime raampartijen
Brandhaspels, brandblussers
Heater
Lampen

PARKEERVOORZIENING
Toegang tot het terrein via een elektrisch afsluitbare poort aan de zijkant en achterzijde van het pand met 5 parkeerplekken op eigen omheind terrein en 4 op het voorterrein.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd onder voorbehoud
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Winkelruimte
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
648 m²
Opp bedrijfshal
422 m²
Opp winkelruimte
226 m²
Perceel
2.256 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Kerkrade
Sectie
K
Perceel
2475
Oppervlakte
2256 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Heerlenersteenweg 119 Kerkrade, Stationslocatie (achterzijde), limburg

naar Heerlenersteenweg 119 Kerkrade, Stationslocatie (achterzijde), limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object