Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Heirweg 6 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg', Limburg

Vraagprijs € 565.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 3.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

FLEXIBELE MOGELIJKHEID TOT AANPASSINGEN IN OVERLEG MET VERHUURDER

OBJECT
Ca. 960 m bedrijfspand gelegen op bedrijventerrein 'De Sluisweg' bestaande uit ca. 310 m kantoorruimte en ca. 650 m bedrijfsruimte. Dit object beschikt over 25 eigen parkeerplaatsen 10 aan de voorzijde en 15 aan de achterzijde. Door het grootte perceel oppervlak van totaal ca. 3.600 m is het pand uitermate geschikt voor buitenopslag/logistiek. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een geasfalteerd en omheind terrein van ca. 1.550 m. Zonder dit terrein bedraagt de verkoopprijs 445.000,- Het pand is gesitueerd in de directe nabijheid van de op- en afrit van de A2.

LOCATIE
Dit object is gelegen op bedrijventerrein 'De Sluisweg'. Dit bedrijventerrein is ongeveer ca. 30 hectare groot en ligt tussen het Julianakanaal en de goederenspoorlijn Sittard-Born. Het terrein geeft onderdak aan ca. 40 bedrijven.

BESTEMMING
Er geldt voor deze locatie een 'bedrijventerrein' bestemming. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'bedrijventerrein Holtum Noord 1, 2 en Sluisweg e.o.' kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEDRIJFSRUIMTE

BEGANE GROND
Ca. 450 m bedrijfsruimte bestaande uit een bedrijfshal van ca. 238 m en ca. 212 m diverse werk-/opslagruimte welke variren van 46 m tot 66 m. De bedrijfshal is uitgerust met 2 elektrische overheadpoorten (4m x 4,2m en 4m x 3,9m), gasheater, lichtstraten, brandhaspels en nooddeuren.

EERSTE VERDIEPING
Ca. 200 m betonnen verdiepingsvloer te gebruiken als opslagruimte met een vrije hoogte van 2,45 meter. De verdiepingsvloer is bereikbaar vanuit de hal en vanuit de kantoren gelegen op de eerste verdieping.

KANTOORRUIMTE

BEGANE GROND
Ca. 195 m kantoorruimte verdeeld in een entree, kantine, toiletgroepen en meerdere kantoorruimtes.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 kantoorruimtes en 1 vergaderruimte met uitzicht op de bedrijfshal, allen zijn uitgerust met airco. De eerste verdieping is ca. 115 m groot.

BUITENTERREIN
Het gehele perceel is ca. 3.600 m grotendeels omheind geasfalteerd en beklinkerd. De doorgang aan de rechterzijde van het pand heeft een breedte van 4.25 meter.

PARKEERVOORZIENING
10 verharde parkeerplaatsen aan de voorzijde en 15parkeermogelijkheid op het achtergelegen buitenterrein.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1979

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
960 m²
Opp kantoorruimte
310 m²
In units vanaf
310 m²
Opp bedrijfshal
650 m²
In units vanaf
650 m²
Opp terrein
1.000 m²
Perceel
3.650 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Born
Sectie
A
Perceel
3991
Oppervlakte
3690 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Heirweg 6 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg', Limburg

naar Heirweg 6 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object