Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Henri Hermanslaan 108 Geleen, Geleen Noord

Huurprijs € 1.195 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Ca 125 m≤ commerciŽle / winkel ruimte gelegen aan doorgaande weg met gratis parkeergelegenheid voor het pand. Dit pand is uitermate geschikt voor een kapper, schoonheidssalon, maar mag vanuit de bestemming ook voor winkelruimte danwel horecagelegenheid gebruikt worden.

OBJECT
Zichtlocatie: Kantoor-, praktijkruimte/winkelruimte met een frontbreedte van 6 meter, o.a. voorzien van glazen pui met dubbele deur, achtergelegen wachtruimte, naastgelegen ruimte met douchegelegenheid, kantine met kitchenette en D/H toilet. De gehele ruimte is voorheen in gebruik geweest als kapsalon.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op loopafstand van centrum Geleen en nabij de onlangs gerealiseerde randweg welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'centrum' bestemming voor deze winkelruimte. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.planviewer.nl.

KANTOOR-, PRAKTIJKRUIMTE/ WINKELRUIMTE

BEGANE GROND
Entree met ruime etalage mogelijkheden en directe toegang tot ca. 111 m≤ winkelruimte met een vrije hoogte van 2,56m. Deze ruimte is voorzien van tegelvloer, gladde wanden deels voorzien van behang, systeemplafonds met spots, wandverlichting, mechanische ventilatie en diverse radiatoren.
Via ruime overloop/hal/wachtruimte (ca. 14 m≤) naar naastgelegen aparte ruimte voorzien van douche (ca 27 m≤, 2,35m hoog), aparte kantine met kitchenette met de mogelijkheid tot het plaatsen van witgoed apparaten (ca. 12 m≤), half betegelde toiletten D/H met fonteintjes (ca. 5 m≤) en apart opberghokje. Deze ruimtes zijn allen voorzien van laminaat, gestuukte plafonds, muurlampen en radiatoren.

PARKEERVOORZIENING
Diverse openbare/ gratis parkeermogelijkheden voor het pand en in de directe omgeving.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
170 m²
Opp winkelruimte
170 m²
Perceel
170 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Indexnummer
A1
Perceel
11885
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Henri Hermanslaan 108 Geleen, Geleen Noord

naar Henri Hermanslaan 108 Geleen, Geleen Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object