Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Hofkamp 12 Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

OBJECT
Ca. 890 m≤ multifunctioneel en goed onderhouden bedrijfsgebouw bestaande uit een bedrijfsruimte, magazijnruimte en kantoren, alsmede een riant verhard en afgesloten buitenterrein.

LOCATIE
Gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen, grenzend aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiŽnteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf' met de functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiŽren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en BelgiŽ.

BEDRIJFSRUIMTE/KANTOORRUIMTE
Aan de voorzijde van het pand bevinden zich meerdere kantoorruimtes en een gedeelte showroom (ca. 270 m≤). De ruimtes zijn eenvoudig en netjes afgewerkt. Vanuit zowel de kantoorruimte almede via de showroom is de bedrijfsruimte te bereiken. De bedrijfsruimte (ca. 620 m≤) is verdeeld over de begane grond en een verdiepingsvloer bestaande uit deels beton en deels een demontabele entresol (deze is ter overname). De ruimte is v.v. diverse heaters en 3 overheadpoorten. Op de verdieping is tevens een kantoorruimte gevestigd, welke door de vorige huurder gebruikt werd als recreatieruimte voor het personeel. De verdieping biedt voldoende mogelijkheid voor opslag van met name kleinmateriaal.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is grotendeels beklinkerd aan de voor,- en zijkant t.b.v. parkeren en opslag. Er is voldoende ruimte op het eigen terrein voor het laden en lossen van goederen. Tevens zijn er meerdere afsluitbare hokken voor het opslag van gevaarlijke materialen.

AANVAARDING
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
890 m²
Opp kantoorruimte
270 m²
In units vanaf
270 m²
Opp bedrijfshal
620 m²
In units vanaf
620 m²
Perceel
1.585 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
H
Perceel
390
Oppervlakte
1585 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hofkamp 12 Geleen

naar Hofkamp 12 Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object