-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Hofkamp 19 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Representatief en vrijstaand bedrijfspand bestaande uit ca. 1.685 m≤ bedrijfsruimte en ca. 785 m≤ kantoor,- overige ruimte. Er bevinden zich 40 eigen parkeerplekken aan de achterzijde van het terrein en 10 bezoekers parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object.

LOCATIE
Binnen enkele autominuten is de A76 en van daaruit de A2 en E314 te bereiken. vanuit de Hofkamp. Hofkamp is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiŽnteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiŽren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en BelgiŽ.

BEDRIJFSRUIMTE (ca. 1.685 m≤, vrije hoogte ca 5,6 m)
BEGANE GROND
Ca. 1.685 m≤ bedrijfsruimte met 3 overheadpoorten (4 m breed x 4 m hoog), een verdiepingsvloer met twee aparte ruimtes v.v. krachtstroom, toegankelijk vanuit de hal en met toegang tot de kantoren op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is voorzien van krachtstroom, betonvloer, tl verlichting, diverse heaters en brandmeldapparatuur.

KANTOORRUIMTE (ca. 785 m≤)
BEGANE GROND
Ca. 350 m≤ entree, ontvangstbalie met receptie/administratie, garderobe, vier kantoorruimtes, twee vergaderruimten. D/H - gastentoilet, archiefruimte, kantine met rokersruimte v.v. afzuiging, toiletruimte voor personeel, diverse technische ruimten.

EERSTE VERDIEPING
Ca. 435 m≤ met diverse kantoren waaronder het directiekantoor, een werkruimte en toiletruimte.

OPLEVERNIVEAU
- alarminstallatie;
- ventilatiesysteem;
- rookmelders;
- vloerbedekking;
- radiatoren;
- aluminium kozijnen met lamellen;
- databekabeling;
- in 2009 is het gehele dak gerenoveerd.

PARKEERVOORZIENING
40 parkeerplekken op eigen, afsluitbaar verhard achterterrein.

BESCHIKBAARHEID
per direct

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.470 m²
Opp kantoorruimte
785 m²
Opp bedrijfshal
1.685 m²
In units vanaf
1.685 m²
Perceel
4.415 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
E
Perceel
1575
Oppervlakte
4415 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hofkamp 19 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen

naar Hofkamp 19 Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object