Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Hofkamp 29 a Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Representatieve kantoorruimte (ca. 120 mē) verdeeld over twee kantoorruimtes (in totaal ca. 80 mē) , spreekkamer (ca. 20 mē), lunchruimte (ca. 15 mē) en een D/H toilet.

LOCATIE
Binnen enkele autominuten is de A76 en van daaruit de A2 en E314 te bereiken, vanuit de Hofkamp. Hofkamp is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en België.

KANTOORRUIMTE
Binnenkomend in een gemeenschappelijk voorportaal bevindt zich de ingang van de kantoorruimte. De kantoorruimte is v.v. vloerbedekking, databekabeling en lamellen. Er zijn 5 ruimtes; groot kantoor (ca. 65 mē), klein kantoor (ca. 15 mē), spreekkamer (ca. 20 mē) en een lunchruimte welke beschikt over een koelkast, opbergkastjes en vaatwasser. Vanwege de hoeklocatie heeft het pand veel lichtinval.

PARKEERVOORZIENING
Gratis parkeren is mogelijk voor de deur en in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
In overleg.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
120 m²
Opp kantoorruimte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Perceel
4.775 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Pantry, Toilet, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
E
Perceel
1777
Oppervlakte
4775 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hofkamp 29 a Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen, Limburg

naar Hofkamp 29 a Geleen, Bedrijventerrein Krawinkel Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object