Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Hommerterweg Schinnen

Vraagprijs € 48.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ca. 4.935 mē grond ten behoeven van agrarische doeleinden.

BEREIKBAARHEID
De locatie ligt op enkele autominuten van A76, welke u brengt richting Eindhoven. verder zijn Sittard en Heerlen binnen 10 minuten bereikbaar.

BESTEMMING
Het regulerende bestemmingsplan is 'Buitengebied Schinnen'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Agrarisch'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan kunt u terecht bij www.ruimtelijkeplannen.nl.

AANVAARDING
Per direct.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Landbouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
4.935 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schinnen
Sectie
G
Perceel
469
Oppervlakte
4935 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hommerterweg Schinnen

naar Hommerterweg Schinnen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object