046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Houtstraat 35 a Grevenbicht

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Kantoor-/winkel-/bedrijfsruimte met werkplaats/magazijnruimte met brede bestemmingsmogelijkheden.

LOCATIE
Gelegen in de dorpskern van Grevenbicht in de directe nabijheid van diverse winkelvoorzieningen. De A2 ligt op ongeveer 4 kilometer afstand.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'wonen met bedrijvigheid' bestemming voor deze locatie met diverse uiteenlopende mogelijkheden waaronder een atelier, bakkerij, drukkerij, grafisch ontwerpbureau, fietsenzaak of timmerbedrijf (tevens detailhandel). Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Kernen Obbicht en Grevenbicht', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

KANTOOR-/WINKEL/-BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 76 m2 multifunctionele ruimte met een frontbreedte van 9 meter. Dit gedeelte is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en beschikt over een aangename daglichttoetreding. Verder is er een nette kitchenette aanwezig uitgerust met een oven, kookplaat, afzuigkap en een koelkast met vriesvak. Achter de kitchenette bevindt zich een hal (ca. 10 m2) met CV-ketel (Nefit Ecomine HR, 2005) en een volledig betegeld toilet met fonteintje. De hal geeft toegang tot de achtergelegen ruimte (ca. 50 m2). Deze ruimte kan worden gebruikt als extra kantoorruimte of opslag. Aangrenzend ligt de werkplaats (ca. 32 m2) afgewerkt met een heater, betonvloer en een dubbel openslaande poort. De vrije hoogte bedraagt 3 meter.

OPLEVERNIVEAU
Aluminium pui;
Elektrische screens;
Airco (in de voorste ruimte);
Radiatoren;
Tl-verlichting;
Alarm;
Data-bekabeling en stopcontacten;
Brandblusser;
Camera.

SERVICEKOSTEN
Dit object beschikt over eigen meters, derhalve dient de huurder zich zelf aan te melden bij energieleveranciers. Het gebruik van water is in de huurprijs inbegrepen (normaal verbruik).

PARKEERVOORZIENINGEN
Gratis parkeren voor de deur en in de directe omgeving.


HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1957

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
157 m²
Opp kantoorruimte
125 m²
Opp bedrijfshal
32 m²
Perceel
157 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Born
Sectie
M
Perceel
1200
Bekijk alle kenmerken

Kaart Houtstraat 35 a Grevenbicht

naar Houtstraat 35 a Grevenbicht
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object