Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Industriestraat 11 Sittard, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 3.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op de eerste verdieping gelegen kantoorruimte op industrieterrein Bergerweg. De kantoorruimte is ca. 550 m² groot en bestaat uit diverse werkruimtes, spreekkamers en lunchruimte. Alle ruimtes beschikken over veel raampartijen en lichtinval, dit maakt de locatie tot een fijne werkplek.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving.
De Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur. Winkels als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway. Volkswagen en Audi Wealer, Toyota en Citroën, Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming gemengd' voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De recent geopende snelweg vanuit Sittard direct richting de 46 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Düsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte gelegen boven de showroom is ca. 550 m² groot. De ruimtes zijn allen ingericht met voldoende data,-en stroompunten. De ramen zijn aan de binnenzijde geblindeerd. Er is tevens de mogelijkheid om aan de voorzijde een wachtruimte te creëren.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTE
• Airco;
• Deels vloerbedekking, deels pvc;
• TL verlichting;
• Zonwering;
• Kitchenette.

PARKEERTERREIN
Aan de voorzijde van het pand zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
550 m²
Opp kantoorruimte
550 m²
In units vanaf
550 m²
Perceel
550 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
794
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Industriestraat 11 Sittard, Limburg

naar Industriestraat 11 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object