Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Industriestraat 22 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg', Limburg

Vraagprijs € 2.050.000 k.k.

Huurprijs € 15.950 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Representatief, vrijstaand, flexibel in te delen bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 4.300 m bedrijfsruimte en ca. 762 m kantoorruimte, gelegen op een omheind, afsluitbaar perceel van ca. 8.191 m. Er zijn 25 parkeerplaatsen aan de voorzijde en er is nog voldoende extra parkeergelegenheid op het achtergelegen terrein.

BIJZONDERHEDEN
Er bestaat de mogelijkheid om zowel de kantoorruimtes als (een gedeelte van) de bedrijfsruimte op maat te huren. Het pand is uitgerust met 1.275 stuks op het dak gesitueerde zonnepanelen en een laadpaal aan de voorzijde van het pand t.b.v. elektrische voertuigen.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving.
De Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur, denk hierbij aan grootgrutters als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway. Volkswagen en Audi Wealer, Toyota en Citron, Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 voor deze locatie. Dit betekent dat alle bedrijven tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De recent geopende snelweg vanuit Sittard direct richting de 46 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Dsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 4.300 m en is verdeeld in zowel hoog- als laagbouw en diverse nevenruimtes. De laagbouw met een hoogte van 4.20 m grenst aan de kantoorruimte en heeft een totaal oppervlak van ca. 2.621 m. De bedrijfsruimte in de laagbouw is flexibel in te delen. In deze ruimte bevinden zich een kantine met keukenblok, opslagruimte, inpandige kantoorruimte en toiletgroep.
De hoogbouw heeft een oppervlakte van 1.159 m met een vrije hoogte van 7.50 m. Via de zelfsluitende branddeuren is de laagbouw verbonden met de hoogbouw. Tevens bevindt er zich een verdiepingsvloer in de hoogbouw van ca. 100 m.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
Betonnen vloer
Overheadpoorten
Lichtstraten
Gasheaters
Brandmeldsysteem, brandhaspels, brandblussers, noodverlichting, rookmelders
Krachtstroom
Ledverlichting
Alarminstallatie

KANTOORRUIMTE
Het kantorenpand beschikt over een eigentijdse representatieve entree met automatische schuifdeur. De royale ontvangsthal met receptie en trapopgang met glazen ombouw is ruim en licht. De zeer representatieve kantoorruimtes zijn verdeeld over twee verdiepingen. De royale afzonderlijke ruimtes met grote glaspartijen zorgen voor een moderne en prettige werkomgeving. Het totaaloppervlak is 762 m.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTES
Vloerbedekking
Brandhaspels, brandblussers
Airco-units
Kabelgoten, stopcontacten en internetaansluitingen
Systeemplafonds met inbouwverlichting en akoestische panelen
Lamellen
Mechanische installatie
Alarminstallatie

BUITENTERREIN / PARKEERVOORZIENING
Het niet bebouwde deel is ca. 3.768 m groot. Dit is opgedeeld in een ruim parkeerterrein aan de voor-, zijkant van het pand en een enkel via de binnenzijde te bereiken achterterrein van het pand. De overige vierkante meters beslaan de stroken van de rijbanen. Aan de voorzijde is een laadpaal voor elektrische voertuigen gesitueerd.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1972

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
5.062 m²
Opp kantoorruimte
762 m²
In units vanaf
200 m²
Opp bedrijfshal
4.300 m²
In units vanaf
500 m²
Opp terrein
3.768 m²
Perceel
8.191 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
295
Oppervlakte
5585 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
560
Oppervlakte
1110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
666
Oppervlakte
1445 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Industriestraat 22 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg', Limburg

naar Industriestraat 22 Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object