Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Industriestraat 4 a Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

Vraagprijs € 1.095.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 7.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Industrieterrein Bergerweg - vrijstaand bedrijfsobject, in totaal ca. 2.008 m commerciele ruimte, waarvan 1.768 m showroom en ca. 240 m bedrijfsruimte, met voorgelegen parkeerplaats t.b.v. bezoekers en ruim verhard en omheind achterterrein. Huidige invulling: Berden slapen en de Stoelenshop.nl.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente SITTARD, sectie L, nummer 411.
Het perceel is ca. 5.220 m.

OBJECT
Het object is momenteel onderverdeeld in 3 gedeelten, de showroom links waar de Stoelenshop.nl is gevestigd, het rechter gedeelte waar Berden slapen is gevestigd en de bedrijfsruimte welke aan de achterzijde is gesitueerd. Deze is toegankelijk via het ruime verhard buitenterrein.

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrieterrein 'Bergerweg' te Sittard. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georinteerd.
De Industriestraat is een bekende straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege de goede bereikbaarheid en diversiteit aan grootschalige winkels. De volgende winkels zijn er (naast bovenstaande winkel) o.a. gevestigd: Supermarktketens Lidl en Jan Linders, Berden Meubelen, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens, Toyota en Citron, Wrth, Kwik Fit, Peugeot Welling.
Berden Slapen zal reloceren naar de aan de overkant gelegen uitbreiding van Berden Meubelen waardoor de huidige winkel op (korte) termijn beschikbaar komt voor de verhuur/verkoop.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op ca. 10 minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor dit object. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor inzicht in de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (SBI), ga naar www.bagviewer.nl.

SHOWROOM
Ca. 1.768 m representatieve showroom (split-level) met een ruime glaspartij (vrije hoogte bedraagt 3,5 meter) met twee ingangen, waarvan n overkapt. De showroom is d.m.v. scheidingswanden opgedeeld in diverse ruimtes, maar kan desgewenst tot n grote ruimte samengetrokken worden. Gezien de huidige invulling zijn diverse vloerafwerkingen gebruikt welke eenvoudig te verwijderen zijn. Er bevindt zich een apart kantoor/keuken met kitchenette (ca. 20 m) en een apart toilet.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
- systeemplafonds incl. verlichtingsarmaturen.
- wit geschilderde wanden, deels baksteen/ deels systeemwanden.
- brandmeldinstallatie.
- brandhaspels en noodverlichting.
- CV-installatie met radiatoren.
- alarm.
- airco's.
- betonnen afwerkvloer.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 240 m bedrijfsruimte (vrije hoogte: 5,00m), momenteel in gebruik als werkplaats, v.v. krachtstroom, verlichting, overheadpoort, toiletruimte en technische ruimte. Deze ruimte staat in directe verbinding met de showroom.

HUURVOORWAARDEN
HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Winkelruimte
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.008 m²
Opp bedrijfshal
240 m²
Opp terrein
2.000 m²
Opp winkelruimte
1.768 m²
Perceel
5.220 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
L
Perceel
411
Oppervlakte
5220 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Industriestraat 4 a Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'

naar Industriestraat 4 a Sittard, Industriesterrein 'Bergerweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object