Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Industrieweg 7 Geleen, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 3.795 per maand

Bewaar object
Nieuw in de Verhuur

Omschrijving

OBJECT
Ca. 1.260 mē bedrijfsruimte met twee elektrisch bedienbare loading docks. Deze bedrijfsunit gelegen op industrieterrein 'Business Park Geleen' in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen.

LOCATIE
Business Park Geleen is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten noordwesten van het centrum Geleen. Het heeft een oppervlakte van 11 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven en zwaardere en lichtere bedrijven. Het profiel en de uitstraling van Business Park Geleen moet duurzamer, herkenbaarder en hoogwaardiger worden en meer aansluiten op de omgeving. Uiteindelijk moet de revitalisering leiden tot een toename van de bedrijvigheid en werkgelegenheid op Business Park Geleen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming (gemengd) voor deze locatie vastgesteld in bestemmingsplan 'Borrekuil' met diverse uiteenlopende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld: Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier.

BEREIKBAARHEID
Door de perfecte ligging van het bedrijvenpark tussen de stadsdelen Geleen en Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers als personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenpark Businesspark Geleen bereikt u in 10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Lutterade (Geleen) ligt op loopafstand.

BEDRIJFSRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 1.260 mē multifunctionele bedrijfsruimte. De ruimte is voorzien van een laadkuil met twee elektrische loadingdocs, inclusief levellers en shelters. De afstand bedraagt ca. 40 m tot aan de openbare weg.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat. De ruimte is voorzien van betonvloeren (afgewerkt) en een grotendeels geïsoleerd dak met lichtdoorlatende dakvlakken.

PARKEERVOORZIENING
Er bevinden zich enkele parkeerplekken. In de directe omgeving is vrij parkeren mogelijk.

BESCHIKBAARHEID
per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.260 m²
Opp bedrijfshal
1.260 m²
In units vanaf
1.260 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Industrieweg 7 Geleen, Limburg

naar Industrieweg 7 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object