046-4233961
046-4233961
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Industrieweg 7 C Geleen, Busiess Park Geleen

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Ca. 300 mē bedrijfsruimte met ruime parkeergelegenheid op beklinkerd voor- en zijterrein. Deze bedrijfsunit gelegen op industrieterrein 'Business Park Geleen' in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen.

OBJECT
Ca. 300 mē bedrijfsruimte.

LOCATIE
Business Park Geleen is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten noordwesten van het centrum Geleen. Het heeft een oppervlakte van 11 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven en zwaardere en lichtere bedrijven. Het profiel en de uitstraling van Business Park Geleen moet duurzamer, herkenbaarder en hoogwaardiger worden en meer aansluiten op de omgeving. Uiteindelijk moet de revitalisering leiden tot een toename van de bedrijvigheid en werkgelegenheid op Business Park Geleen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming (gemengd) voor deze locatie vastgesteld in bestemmingsplan 'Borrekuil' met diverse uiteenlopende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld: Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, klik hier.

BEREIKBAARHEID
Door de perfecte ligging van het bedrijvenpark tussen de stadsdelen Geleen en Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers als personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenpark Businesspark Geleen bereikt u in 10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Lutterade (Geleen) ligt op loopafstand.

BEDRIJFSRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 300 mē multifunctionele bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 5,85m, toegankelijk vanaf de voorzijde middels automatische overheadpoort (4,00m breed, 4,50m hoog) en middels separate loopdeur. Deze bedrijfsunit is voorzien van een betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/mē, meterkast met krachtstroom voorziening, alarminstallatie en TL-opbouwverlichting. De unit wordt verder in de huidige staat opgeleverd. Huurder dient zichzelf aan te melden bij G/W/E leveranciers.

OPLEVERINGSNIVEAU
het object wordt opgeleverd in de huidige staat. In overleg met de verhuurder kan een specifiek op huurder afgestemd opleveringsniveau worden vastgesteld.

PARKEERVOORZIENING
Ruime parkeergelegenheid direct voor de deur op volledig beklinkerd voor- en zijterrein. Parkeerplaatsen worden in onderling overleg aan huurders toebedeeld.

BESCHIKBAARHEID
in overleg, doch spoedig.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
300 m²
Opp bedrijfshal
300 m²
In units vanaf
300 m²
Perceel
6.115 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
G
Perceel
4450
Oppervlakte
6115 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Industrieweg 7 C Geleen, Busiess Park Geleen

naar Industrieweg 7 C Geleen, Busiess Park Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object