Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Limbrichterstraat 13 - 15 Sittard, Limburg

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
BELEGGING - Op steenworp afstand van de Markt in Sittard gelegen beleggingsobject. Het pand is ca. 600 m verdeeld over de begane grond, het souterrain en de bovengelegen verdiepingen. Het pand telt 3 huurders (alle eenheden zijn verhuurd) met een totale kale huur van 44.700, -.

LOCATIE
De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
De winkelruimte kent het energielabel A en de appartementen hebben beiden energielabel G.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne. Ook is er de mogelijkheid om een parkeervergunning aan te vragen voor het parkeerterrein 'De Gats'.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging
Bouwjaar
1725

Oppervlakten en inhoud

Perceel
297 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
1811
Oppervlakte
285 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
2242
Oppervlakte
12 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Limbrichterstraat 13 - 15 Sittard, Limburg

naar Limbrichterstraat 13 - 15 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object