Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Limbrichterstraat 33 Sittard, Centrum Sittard

Vraagprijs € 435.000 k.k.

Huurprijs € 1.395 per maand

Bewaar object

Omschrijving

TOPLOCATIE - BELEGGINGSOBJECT - Aan de drukste straat van het centrum, in het winkelhart van Sittard gelegen, ca. 90 m instapklare winkelruimte kenmerkend aan onder meer de fraaie uitstraling dankzij de authentieke voorgevel en een breed front wat zorgt voor veel etalagemogelijkheid, daarnaast is er beschikking over een droog souterrain. Aan de voorzijde van het pand zijn op de eerste en tweede verdieping 2 verhuurde appartementen. Het pand is in top staat en met de herkenbare gevel is het een van de opvallendste winkels in Sittard.

OBJECT
Het object bestaat uit een winkelruimte van ca. 90 m. Verder is ca. 20 m opslagruimte in het souterrain. Het object beschikt aan de voorzijde over 2 verhuurde appartementen. Het achterhuis ca. 40 m werd ook gebruikt als opslagruimte, maar kan met een paar simpele aanpassingen worden aangepast tot een derde appartement.

LOCATIE
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Duitsland en Belgi zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden. De Limbrichterstraat is een winkelstraat in het kernwinkelgebied van de binnenstad van Sittard welke begint aan de Markt en reikt tot aan de Brandstraat. Voorts is een gemiddelde passante stroom van ca. 8.800 personen per dag.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Centrum Sittard'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Centrum'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, www.ruimtelijkeplannen.nl

WINKELRUMTE (TE HUUR)
Een nette winkelruimte ca. 90 m uitgerust met een luchtgordijn, airco, led-verlichting en voldoende etalage mogelijkheid. De winkelruimte beschikt vanwege de grote raampartijen over natuurlicht en dit geeft de winkel een fijne uitstraling. Verder is er ca. 20 m opslagruimte in het souterrain.

APPARTEMENTEN
Via een eigen ingang zijn de goed onderhouden appartementen bereikbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich het eerste appartement. Deze is ca. 45 m groot en heeft beschikking over een patio. Het tweede appartement is gesitueerd op de tweede en derde verdieping. Dit appartement is ca. 80 m groot en heeft een dakterras van ca. 30 m. Beide appartementen zijn verhuurd.

ACHTERHUIS
Via de ingang op het Kerkplein is het achterhuis te betreden. Het achterhuis is vroeger als appartement gebruikt geweest, maar bij de winkel genomen voor extra opslagruimte. De mogelijkheid is er om het achterhuis te verbouwen naar een appartement van ca. 40 m verdeeld over begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren vindt plaats in de openbare parkeergelegenheden om en nabij het centrum. Hier zijn onder andere een Q-park en een parkeergarage onder de Ligne.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUUROPBRENGST
2 appartementen; 15.387,12- per jaar (kale huur).
Commercile ruimte; 16.740,- per jaar zonder btw.
Appartement achterhuis; 7.800,- per jaar (kale huur).

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1725

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
110 m²
Opp winkelruimte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Perceel
118 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
F
Perceel
1809
Oppervlakte
118 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Limbrichterstraat 33 Sittard, Centrum Sittard

naar Limbrichterstraat 33 Sittard, Centrum Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object