Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Lissabonlaan 40 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

Huurprijs excl. BTW € 2.325 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ca. 250 mē instapklare en representatieve kantoorruimte met mogelijkheid tot het bijhuren van maximaal 20 parkeerplaatsen aan de achterzijde op eigen parkeerterrein. Het betreft ca. 50 mē op de BG en ca. 200 mē op de eerste verdieping.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

ALGEMEEN
Deze kantoorruimte is gelegen op een goede zichtlocatie langs de Lissabonlaan op Bedrijvenstad Fortuna. Deze bedrijfslocatie is in gebouwd en wordt in de huidige instapklare staat opgeleverd. Het object beschikt onder andere over een alarminstallatie, brandmeldinstallatie, brandblussers, diverse airco's en eigen parkeerplaatsen op bestraat terrein.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND

Entree met toegang tot de ontvangsthal (30 mē) met een frontbreedte van 25 mē en de situering van de meterkast/poetshok. Kantoorruimte (32 mē), voorzien van lamellen, systeemwanden, systeemplafond met inbouwverlichting, airconditioning, ruime daglichttoetreding en databekabeling. Gezamenlijk te gebruiken keuken (ca. 9 mē) voorzien van oven, magnetron, vaatwasser en wasbak met fontein. De gehele verdieping is voorzien van deels tapijttegels, deels tegelvloer, brandmeldinstallatie, brandhaspel en brandblusser, mechanische afzuiging.

EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang toegang tot de overloop (28 mē). Kantoorruimtes 3-6 (ca. 9 mē, 20 mē, 17 mē, 90 mē), voorzien van systeemplafonds met inbouwspots, airconditioning, lamellen en databekabeling. De verdiepingsvloer beschikt tevens over een serverruimte (ca. 6 mē) met Patchkast en airconditioning. Ook op de verdiepingsvloer is een volledig betegeld dames,- en herentoilet (ca. 8 mē) met zwevende closets en fonteintje gelegen.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
250 m²
Opp kantoorruimte
250 m²
Perceel
200 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Pantry, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
574
Bekijk alle kenmerken

Kaart Lissabonlaan 40 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

naar Lissabonlaan 40 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object