Makelaar Sittard en makelaar Geleen

ROYWORKS is een allround makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij, woningmakelaardij en vastgoedbeheer. Ons bedrijf is sinds 2006 actief in Sittard, Geleen en omstreken en richt zich vooral op de 046-markt van bedrijfspanden en particuliere woningen. We zijn sterk lokaal vertegenwoordigd en goed geïnformeerd. Daardoor zijn we telkens weer in staat om jouw vraag te verbinden met ons aanbod en andersom.

Ons makelaarskantoor

Vanuit onze makelaarskantoren in Sittard en Geleen leggen we waardevolle verbindingen. We bezetten een goede positie in de regionale markt: het bedrijf is in evenwicht. Daardoor weten we waar we staan en kunnen we vooruitkijken. Denkend vanuit kansen, niet vanuit bedreigingen. Als ROYWORKS luisteren we aandachtig naar mensen en naar de onderwerpen die spelen. Vervolgens zoeken we samen een oplossing. Maar we schatten de kansen van een pand en plek altijd eerlijk in. Daar heeft iedereen het meeste aan.

Vastgoedsupport

Onze afdeling Vastgoedsupport neemt u alle bijkomende werkzaamheden uit handen die komen kijken bij het beheer van beleggingsobjecten. Op een degelijke en professionele wijze nemen wij het werk van uw vastgoedportefeuille over. Samen met u wordt aan de hand van uw wensen en de grootte van de portefeuille een concreet plan opgesteld waarin alle facetten van beheer aan de orde komen om u maximaal te ontzorgen

Wij zijn ROYWORKS

Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en integriteit. Daar staat ROYWORKS voor. Dat dragen we ook uit naar onze opdrachtgevers. We zijn er voor zowel koper en verkoper als huurder en verhuurder. Bij ons kantoor ben je altijd verzekerd van een doordachte en duurzame beslissing. Nu en in de toekomst.