Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Marconilaan 13 Weert, Limburg

Huurprijs € 3.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

BEDRIJFSOBJECT
Tussengelegen bedrijfsobject, bestaande uit: ca. 615 m˛ showroom met ruime verdiepingsvloer (ca. 270 m˛), achtergelegen kantoorruimten en nevenruimte (ca. 85 m˛). De locatie beschikt tevens over 11 parkeerplaatsen aan voor-, en achterzijde gelegen.

LOKATIE
'Bedrijvenpark Kampershoek' is in totaliteit netto ca. 65 hectare groot. Momenteel zijn op Kampershoek meer dan 100 bedrijven gevestigd. Met name bedrijven uit de hoogwaardige industrie, (groot)handel, transport en logistiek zijn gevestigd op Kampershoek. Centraal in het gebied is een autoboulevard aangelegd. De marktoriëntatie van de grootschalige bedrijven op Kampershoek is bovenregionaal (Zuidoost-Nederland, Europees en wereldwijd). De kleinschalige bedrijven zijn meer lokaal en bovenlokaal (regionaal) georiënteerd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie met de functieaanduiding bedrijven tot en met milieucategorie 4.1. U dient zelf bij de Gemeente Weert te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar ruimtelijkeplannen.nl en bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Kampershoek en is optimaal bereikbaar. Het object is gelegen direct aan de A2, de snelweg van Amsterdam via Eindhoven, Maastricht of Heerlen naar België/Duitsland. Via de Ringbaan Noord en Randweg West is er directe ontsluiting naar respectievelijk Weert en Nederweert.

SHOWROOM
Ca. 615 m˛ showroom met elektrische schuifdeur op de begane grond met een hoogte van 7,1m met in het midden van de ruimte een verdiepingsvloer (ca. 270 m˛) die vanuit twee kanten te bereiken is. De hoogte onder de verdiepingsvloer bedraagt 3m. De ruime glaspartijen en de lichtstraten geven de showroom een moderne en representatieve uitstraling. Er bevindt zicht tevens een toilet in de showroom.
In het achtergelegen gedeelte bevinden zich 3 kantoorruimtes, elk voorzien van verwarming. Er bevindt zicht tevens een verdiepingsvloer (ca. 40m˛) ten behoeve van opslag. Aan de achterzijde is tevens een elektrische overheadpoort (4m x 4,3m) gesitueerd met een aparte toegangsdeur. Verder is er een pantry aanwezig.

BUITENTERREIN
Deze showroom is gelegen tussen de verpakkingswinkel en Bo-rent. Hier bevindt zich een groot parkeerterrein aan de voorzijde en zijzijde ten behoeven van bezoekersparkeren. Tussen Bo-rent en deze showroom is er toegang naar het achtergelegen omheind en afsluitbaar achterterrein met schuifhek. Er is tevens plek voor 6 parkeerplaatsen.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
• Betonvloer;
• Aansluiting verwarming;
• 3 rijen hangende lichtarmaturen;
• Overheadpoort;
• Brandmelding;
• Alarm;
• Vlaggenmast.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
885 m²
Opp bedrijfshal
885 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Weert
Sectie
D
Perceel
2060
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Marconilaan 13 Weert, Limburg

naar Marconilaan 13 Weert, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object