-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Markt 100 Beek, Centrum Beek

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Ca. 70 m winkelruimte op de drukbezochte Markt in Beek. De winkelruimte verdeeld in 2 ruimtes, huisnummer 100 is ca. 55 m en huisnummer 100a is ca. 15 m. Er bestaat de mogelijkheid om alleen nummer 100 of nummer 100a te huren. De huurprijs voor nummer 100 is 695,- per maand en voor nummer 100a is het bedrag 350,- per maand.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de markt in Beek (A1 locatie) met een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76

BESTEMMING
Er geldt een 'Centrum' bestemming voor deze winkelruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie en zachte/ winkel gerelateerde horeca bestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden.

WINKELRUIMTE
Onderhoudsvriendelijke winkelruimte op uitstekende hoeklocatie op de Markt in Beek. De winkelruimte is ca. 70 m, verdeeld in 2 ruimtes, huisnummer 100 is ca. 55 m en huisnummer 100a is ca. 15 m.

PARKEERGELEGENHEID
In de omgeving zijn meerdere betaalde en gratis parkeermogelijkheden.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
70 m²
Opp winkelruimte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Perceel
70 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Beek
Sectie
B
Indexnummer
A6
Perceel
7659
Oppervlakte
70 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Markt 100 Beek, Centrum Beek

naar Markt 100 Beek, Centrum Beek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object