Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Mauritslaan 42 - 44 Geleen, Centrum Geleen

Vraagprijs € 519.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 3.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Zeer representatieve en karakteristieke kantoorvilla van in totaal ca. 431 mē verdeeld over 3 verdiepingen, gelegen aan doorgaande weg met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en op loopafstand van centrum Geleen. Het pand heeft een authentieke uitstraling en is verder goed onderhouden.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op loopafstand van centrum Geleen en op slechts enkele autominuten gelegen van de autosnelweg A76 en de aansluiting op de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Krawinkel/Lutterade' bestemming voor deze kantoorruimte, vastgesteld op 2011/09/10. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.planviewer.nl.

KANTOORRUIMTE

BEGANE GROND
Hal met authentieke trapopgang, baliefunctie en wachtkamer. Op de begane grond zijn meerdere kantoorruimtes variërend van ca. 16 mē tot 50 mē. De begane grond beschikt over een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Verder bevindt zich op de begane grond een vergaderruimte welke ca. 60 mē groot is.

EERSTE VERDIEPING
Middels de trapopgang in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping geeft de toegang tot 3 kantoorruimtes van 21 mē, 33 mē en 38 mē groot, met toegang tot twee balkons. De verdieping beschikt tevens over een D/H toilet.

SOUTERAIN
Deze kantoorvilla heeft een souterrain met een oppervlakte van ca. 58 mē ten behoeve van opslag.

OPLEVERNIVEAU
- Airco;
- Deels laminaat, deels vloerbedekking;
- TL-verlichting;
- Systeemplafonds;
- Databekabeling;
- Wandkasten;
- Alarm.

PARKEERVOORZIENINGEN
Op eigen terrein zijn ca. 14 parkeerplaatsen, waarvan enkele gesitueerd zijn aan de voorzijde van het pand en de overige parkeerplaatsen zich bevinden op het achtergelegen afsluitbaar terrein. Verder is er in de directe omgeving de mogelijk om zowel betaald als gratis te parkeren.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
431 m²
Opp kantoorruimte
431 m²
In units vanaf
431 m²
Perceel
873 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
8093
Oppervlakte
873 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Mauritslaan 42 - 44 Geleen, Centrum Geleen

naar Mauritslaan 42 - 44 Geleen, Centrum Geleen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object