Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Mgr. Claessensstraat 1 Sittard, Limburg

Vraagprijs € 365.000 k.k.

Huurprijs € 2.895 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Zeer representatieve kantoorvilla (ca. 255 m) met eigen parkeerplaatsen aan voorzijde en op het afsluitbare achterterrein. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping met op de eerste verdieping een ruim dakterras. Op het achterterrein zijn 4 garageboxen welke ook toebehoren aan het pand.

LOCATIE
Het object is gelegen op loopafstand van het centrum van Sittard en het NS-treinstation. Om het pand heen zijn o.a. de schouwburg, Albert Hein en CZ-zorgverzekeraar gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Deze representatieve kantoorvilla is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar. De A2 is binnen 10 autominuten bereikbaar alwaar verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Het NS-treinstation bevindt zich op 10 minuten lopen.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming dienstverlening' voor dit object. De voor de 'Dienstverlening' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Dienstverlenende bedrijven, kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)- technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie, informatie en adviezen. Voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bagviewer.nl.

KANTOORRUIMTE

BEGANE GROND
De begane grond (ca. 210 m) is verdeeld in twee kantoorruimtes, een entree en het trappenhuis. En kantoorruimte bevindt zich aan de straatzijde (ca. 22 m), de tweede kantoorruimte (ca. 83 m) ligt aan de achterzijde van het pand en heeft de mogelijkheid om door middel van een glaswand de ruimte op te splitsen in twee aparte ruimtes. Alle ruimtes worden gekoeld en verwarmd via de airco. De begane grond is tevens voorzien van keuken en toiletten.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de entree zijn de kantoorruimtes op de eerste verdieping te bereiken. De eerste verdieping is verdeeld in een serverruimte, presentatieruimte (ca. 35 m) en een kantoorruimte (ca. 10 m). Verder beschikt de verdieping over een ruim dakterras met veel zonlicht.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar welke beschikt over een kantoor-/ opslagruimte (ca. 21 m) en toilet.

OPLEVERNIVEAU
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- deels vloerbedekking/tegelvloer;
- airco;
- radiatoren;
- databekabeling & stopcontacten;
- alarm;
- brandmeldinstallatie, brandblussers, noodverlichting;
- trappenhuis;
- kitchenette;
- diverse toiletruimten D/H.

PARKEERVOORZIENING
Het pand beschikt over 6 parkeerplekken en in de omgeving is de mogelijkheid om betaald te parkeren.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
255 m²
Opp kantoorruimte
255 m²
In units vanaf
255 m²
Perceel
395 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
D
Perceel
6134
Oppervlakte
395 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Mgr. Claessensstraat 1 Sittard, Limburg

naar Mgr. Claessensstraat 1 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object