-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Middelweg 2 b Beek, stationslocatie

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Ca. 154 mē instapklare kantoorruimte (Handelsterrein Beekerhoek), gelegen aan doorgaande weg met 5 eigen parkeerplekken. Uitvalswegen en NS-station op steenworp afstand.

INDELING/ VOORZIENINGEN

LOCATIE
Het object is gelegen op het industrie,- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiënteerd. Op het terrein zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Jos Bogman Ford, Carpetright, Aveve, Nederlandse Kalenderfabriek, Spronken automaten BV en diverse lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

KANTOORRUIMTE achterzijde (ca. 154 mē/ ca 2,28 m hoog)
Entree aan de zijkant van het pand. Vanuit de hal toegang tot toiletunit met twee wastafels en drie aparte ruimtes bestaande uit urinoir, vast toilet en berghok (ca. 12 mē). De hal geeft tevens toegang tot de kantoortuin. Vanuit deze kantoortuin is toegang tot de kitchenette met koelkast en vaatwasser en een aparte serverruimte (in totaal ca. 10 mē). De kantoortuin is verder voorzien van grote aluminium raampartijen met draaikiepramen, systeemplafonds met LED verlichting, radiatoren, databekabeling, aparte geluidsinstallatie, lamellen en brievenbus. Vanuit de kantoortuin bevindt zicht tevens de toegang tot twee aparte vergaderruimtes. De kantoorruimte kan in overleg met verhuurder worden her-ingedeeld middels flexibel wanden of kan desgewenst tot een grote ruimte worden opgebouwd. Deze kantoorruimte is voorzien van een centraal stofzuigersysteem.

PARKEERVOORZIENING achterzijde
5 eigen parkeerplekken op eigen afgesloten terrein. Overige parkeerplekken aanwezig aan de voorzijde van het pand.

SERVICEKOSTEN per maand €111,00 EXCL. BTW.
E/G/W €215,00 per maand EXCL. BTW.

AANVAARDING
Per direct.

BESTEMMING
Kantoor, dienstverlening.

SERVICEKOSTEN
- ramen wassen binnen/buiten;
- aansluiting meldkamer;
- onderhoud CV, beveiliging, brandblusser;
- onderhoud groenvoorziening.

VOORZIENINGEN ALGEMEEN
- alarminstallatie;
- automatische brandmeldinstallatie;
- zeer centrale ligging;
- zicht locatie.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 111 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
154 m²
Opp kantoorruimte
154 m²
Perceel
2.240 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
beek
Sectie
G
Perceel
1981
Oppervlakte
2240 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Middelweg 2 b Beek, stationslocatie

naar Middelweg 2 b Beek, stationslocatie
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object