Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Milaanstraat 100 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

Huurprijs excl. BTW € 3.750 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Het betreft ca. 500 mē kantoorruimte op de vierde verdieping gelegen. Dit object beschikt over ruime parkeergelegenheid in onderliggende parkeergarage.

LOCATIE
Het voetbalstadion ligt op Bedrijvenstad Fortuna aan de poort van Sittard op een zeer goede zichtlocatie. In de entreehal treft u een brasserie van niveau aan alwaar u met relaties kunt lunchen. Aan de overzijde van het stadion is de Sportzone volledig tot ontwikkeling gekomen. Hier zijn o.a. gevestigd: Fitland, Cios, Sporthotel. Beide ontwikkelingen zijn met elkaar verbonden middels een loopbrug.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna in Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294/Bergerweg op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als een modern bedrijvenpark in het groen (bijvoorbeeld Sabic, Zo Wonen, Royworks) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is binnen 7 fiets-minuten te bereiken.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan Stadion Fortuna. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Kantoorruimte'. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

KANTOORRUIMTE
VIERDE VERDIEPING
Ca. 500 mē kantoorruimte, bestaande uit diverse kleinere en grotere kantoorruimtes, een kantine ruimte, royale gangpartij, een toiletruimte D/H, diverse nevenruimtes.

De mogelijkheid bestaat om de bestaande situatie in overleg aan te passen. Verhuurder nodigt huurder uit om hierover in gesprek te gaan.

OPLEVERNIVEAU
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- vloerbedekking;
- intercomsysteem;
- deels luxaflex handbediend, deels elektrische bedienbare screens;
- radiatoren;
- databekabeling & stopcontacten;
- diverse airco-units;
- mechanische luchtbehandelingsinstallatie;
- alarm;
- sprinklerinstallatie, brandblussers, brandhaspels, noodverlichting;
- trappenhuis & lift;
- kitchenette;
- toiletruimten D/H.

PARKEERVOORZIENING
Onder het stadion is een parkeergarage gesitueerd bestaande uit 2 parkeerdecks, waar op basis van € 500,00 per parkeerplaats per jaar excl. BTW parkeerplaatsen kunnen worden gehuurd.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 19 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
500 m²
Opp kantoorruimte
500 m²
Perceel
500 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Kaart Milaanstraat 100 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

naar Milaanstraat 100 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object