Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Milaanstraat 90 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

Huurprijs excl. BTW € 2.775 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Het betreft een kantoorruimte op de tweede verdieping gelegen. Dit object beschikt over ruime parkeergelegenheid in onderliggende parkeergarage.

LOCATIE
Het voetbalstadion ligt op Bedrijvenstad Fortuna aan de poort van Sittard op een zeer goede zichtlocatie. In de entreehal treft u een brasserie van niveau aan alwaar u met relaties kunt lunchen. Aan de overzijde van het stadion is de Sportzone volledig tot ontwikkeling gekomen. Hier zijn o.a. gevestigd: Fitland, Cios, Sporthotel. Beide ontwikkelingen zijn met elkaar verbonden middels een loopbrug.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna in Sittard kenmerkt zich door een uitstekende en goed bereikbare ligging aan de N276/N294/Bergerweg op korte afstand (ca. 4 km) van de A2 Eindhoven-Maastricht. Er is hier de afgelopen jaren een Bedrijvenstad ontwikkeld met zowel sportactiviteiten rondom het stadion van Fortuna Sittard (Fitland, Tom Dumoulin fietspark) als een modern bedrijvenpark in het groen (bijvoorbeeld Sabic, Zo Wonen, Royworks) met oog voor kwaliteit op een strategisch markante plek. Internationale luchthaven Maastricht-Aachen Airport op slechts 15 minuten afstand. NS-station Sittard is binnen 7 fiets-minuten te bereiken.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan Stadion Fortuna. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Kantoorruimte'. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

KANTOORRUIMTE
TWEEDE VERDIEPING
Ca. 370 mē kantoorruimte bestaande uit kantoortuin 1 v.v. elektrische screens (ca. 71 mē), kantoortuin 2 (ca. 52 mē) met aangrenzend 4 afgescheiden kantoorruimtes variërend van 6,5 mē tot 22,5 mē. Royale gangpartij (ca. 25 mē) welke toegang geeft tot drie directiekamers met veel daglichttoetreding (resp. 25 mē, 27 mē en 25 mē). Aan de achterzijde bevinden zich de overige ruimtes (in totaal ca. 65 mē) momenteel bestaande uit een serverruimte, 2 x opslagruimte en 2 kleinere kantoorruimtes. De kantoorruimtes zijn allen gesitueerd rondom de centrale hal met trappenhuis en lift, kitchenette en de toiletruimte.

OPLEVERNIVEAU
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- vloerbedekking;
- intercomsysteem;
- deels luxaflex handbediend, deels elektrische bedienbare screens;
- radiatoren;
- databekabeling & stopcontacten;
- diverse airco-units;
- mechanische luchtbehandelingsinstallatie;
- alarm;
- sprinklerinstallatie, brandblussers, brandhaspels, noodverlichting;
- trappenhuis & lift;
- kitchenette;
- toiletruimten D/H.

PARKEERVOORZIENING
Onder het stadion is een parkeergarage gesitueerd bestaande uit 2 parkeerdecks, waar op basis van € 500,00 per parkeerplaats per jaar excl. BTW parkeerplaatsen kunnen worden gehuurd.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 19 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
370 m²
Opp kantoorruimte
370 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Pantry, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Liften

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
782
Bekijk alle kenmerken

Kaart Milaanstraat 90 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

naar Milaanstraat 90 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object