Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Milieuparkweg 13 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord, Limburg

Vraagprijs € 875.000 k.k.

Huurprijs op aanvraag

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein "Sittard Noord" gelegen bedrijfsobject bestaande uit bedrijfsruimte, showroom en kantoren. Het totale bedrijfsoppervlak is ca. 2.760 mē op een riant perceel van 2.300 mē. Er zijn zowel voor, naast en achter het object parkeerplaatsen op het eigen terrein.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Sittard Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEGANE GROND
Via de voorzijde van het pand is toegang tot de verkoopruimte/showroom (ca. 660 mē) met een vrije hoogte ca. 3,60 m. Er is ook een zij-ingang v.v. ontvangstruimte (ca. 25 mē) met baliefunctie, toilet en kantoor (ca. 33 mē). Vanuit de verkoopruimte zowel als via het achterterrein is de bedrijfsruimte/opslag bereikbaar. De bedrijfsruimte (ca. 370 mē) is v.v. 3 overheadpoorten (3,30 m x 4,00 m) en een goederenlift (2,53 m diep x 1,65 m breed) welke tot de tweede verdieping gaat. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is 3,60 m.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is verdeeld in ca. 770 mē verkoopruimte en ca. 345 mē bedrijfsruimte.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping vinden we 9 kantoorruimtes variërend van ca. 10 mē tot 35 mē. Verder zijn er op deze verdieping nog een kantine (ca. 60 mē) en magazijn (ca. 125 mē).

OPLEVERNIVEAU
- goederenlift met bereik tot alle verdiepingen;
- dubbel trappenhuis;
- verdiepingsvloeren zijn betonnendek;
- lichtkoepels;
- vloerbedekking;
- airco;
- systeemplafond met inbouwverlichting;
- geheel v.v. kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
- brandalarm/brandmeldcentrale/brandhaspels;
- krachtstroom;
- databekabeling en kabelgoten;
- geïsoleerde aluminium gevelplaten;
- gas heaters t.b.v. verkoopruimte en magazijn;
- CV t.b.v. kantoorruimte evenals airco.

BUITENTERREIN
Het pand beschikt over ca. 525 mē omheind en verhard buitenterrein welke toegankelijk is via de overheadpoorten of de elektrische schuifpoort.

PARKEERVOORZIENING
8 parkeerplaatsen gelegen op eigen verhard terrein aan de voorkant van het pand. Aan de zijkant zijn nogmaals 13 parkeerplaatsen en tevens is er de mogelijkheid om op achterterrein te parkeren.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.707 m²
Opp kantoorruimte
347 m²
In units vanaf
347 m²
Opp bedrijfshal
2.360 m²
In units vanaf
2.360 m²
Opp terrein
525 m²
Perceel
2.300 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen, Liften

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
3373
Oppervlakte
2300 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Milieuparkweg 13 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord, Limburg

naar Milieuparkweg 13 Sittard, Industrieterrein Sittard Noord, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object