Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Millenerweg 1 Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein 'Sittard Noord' gelegen bedrijfsruimte, ca. 300 m² groot met een vrije hoogte van 6,00m.

LOCATIE
Gelegen op een zichtlocatie op industrieterrein 'Sittard Noord'. Een korte afstand gelegen van het centrum van Sittard alsmede een snelle ontsluiting naar het (lokale)autowegennet. Het industrieterrein huisvest een grote diversiteit aan bedrijven en is deels consument alsook 'business to business' gericht. Deze locatie is qua (vracht)vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) is op 5 minuten rijafstand gelegen. De oprit die aansluit op de snelweg (46) richting Düsseldorf (Duitsland) is binnen 1 minuut bereikbaar. Verder stoppen busverbindingen in de directe omgeving.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Industrieterrein Noord, Sittard', vastgesteld op 13 september 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemengd' en kent het pand de functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2. Tevens is het toegestaan om detailhandel in de volgende branches te doen: detailhandel in de branches:
- brand- en explosiegevaarlijke goederen;
- auto’s, motoren, scooters en bromfietsen;
- boten, caravans en tenten;
- grove bouwmaterialen;
- landbouwwerktuigen;
- keukens, tegels en sanitair;
- ondergeschikte (productiegebonden) detailhandel;
- zonwering, deuren en ramen.
U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte v.v. gasheater en krachtstroom heeft een grootte van ca. 300 m² met veel lichtinval. De ruimte is toegankelijk via een overheadpoort (3,4m breed x 3,8m hoog) almede via een dubbele deur.

PARKEERVOORIENINGEN
Er kunnen voor de bedrijfsruimte 5 auto's geparkeerd worden. Tevens is het mogelijk om op het bijgelegen terrein te parkeren.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
300 m²
Opp bedrijfshal
300 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Millenerweg 1 Sittard

naar Millenerweg 1 Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object