Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Millenerweg 2 Sittard, Limburg

Huurprijs excl. BTW € 25.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein "Sittard Noord" gelegen bedrijfsobject bestaande uit ca. 5.850 mē loods, ca. 900 mē overkapping en ca. 300 mē kantoor. De beschikbare ruimte ligt aan de achterzijde van het bedrijfscomplex en beschikt over 15 parkeerplaatsen.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Sittard Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijf' bestemming met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2 voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend, de op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

BEDRIJFSRUIMTE
Het bedrijfsgebouw is beveiligd met een automatische slagboom. Na deze gepasseerd te hebben ligt de ingang van beschikbare loodsruimte aan de achterzijde van het pand. De loods (ca. 5.850 mē) is v.v. 2 overheadpoorten (beiden 4,0m breed x 4,5m hoog), lichtstraten en diverse brandwerende voorzieningen. Aangrenzend ligt het kantoorblok waarin op de eerste verdieping ca. 300 mē kantoorruimte beschikbaar is. De kantoren beschikken o.a. over databekabeling, lamellen en tl-verlichting.

PARKEERVOORZIENING
Op het verharde en omheinde terrein zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Er bestaat de mogelijk om extra buitenterrein bij te huren.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
6.150 m²
Opp kantoorruimte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Opp bedrijfshal
5.850 m²
In units vanaf
5.850 m²
Perceel
36.559 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Energielabel
Klasse C

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
3148
Oppervlakte
36559 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Millenerweg 2 Sittard, Limburg

naar Millenerweg 2 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object