Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Minister Ruysstraat 6 Geleen, Stationslocatie (achterzijde), Limburg

Vraagprijs € 675.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 4.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Goed bereikbaar kantoorgebouw van in totaal ca. 450 m (VVO) waarvan 223 m gelegen op de begane grond en 227 m op de 1ste etage. Het pand is gelegen nabij de randweg van Geleen met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en op loopafstand van treinstation Geleen-Lutterade. Het pand heeft een nette uitstraling en is goed onderhouden. De locatie biedt de mogelijkheid om verhuurd te worden in twee aparte kantoren.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de randweg van Geleen, op loopafstand van het treinstation Geleen-Lutterade en op slechts enkele autominuten gelegen van de autosnelweg A76 en de aansluiting op de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een bestemming Dienstverlening voor deze kantoorruimte, vastgesteld op 2011/09/10. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.planviewer.nl.

KANTOOR

ENTREE
Entree/ hal voorzien van receptie met ingebouwd TV scherm, voordeur v.v. brand-, en kogelvrij glas. De meterkast is hier ook geplaatst. Trapopgang naar de eerste verdieping.

BEGANE GROND
De begane grond bestaat uit de centrale hal met trapopgang en toegang tot een spreekkamer. Receptiebalie met achtergelegen kantoorruimte en een tweede kantoorruimte gescheiden middels een glazen wand. Vanuit de hal toegang tot een keuken voorzien van koelkast en vaatwasser. Aansluitend bevindt er zich een apart bezoekerstoilet en een berghok met CV ketel (Nefit 2007) en meterkast.
Vanuit de tweede kantoorruimte is een doorgang met tweede trapopgang naar het achtergelegen gedeelte. Hier bevinden zich 2 kantoren, een technische ruimte met meterkast, pantry en een toilet met voorportaal. Dit kantoorgedeelte heeft een eigen ingang met alarm (deze is reeds aanwezig).

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping bestaat uit een verkeersruimte, 4 kantoren, 1 vergaderruimte en 1 directiekamer. Verder bevinden zich op deze verdieping 2 pantry's en 2 toiletten met voorportaal.

OPLEVERNIVEAU
Alarminstallatie;
Radiatoren;
Per kantoor regelbare airco's;
Rolluiken/zonwering/screens;
Aluminium kozijnen met dubbel glas;
Diverse kantelkiepramen;
Systeemplafonds + verlichtingsarmaturen;
Lucht ventilatie systeem;
Deels stenen vloer, deels vloerbedekking;
4 Brandslangen, noodroute aanduiding;
Centrale muziekinstallatie (apart uitzetbaar);
Centraal lichtsysteem (voorste gedeelte);
Databekabeling;
Glasvezel internet.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn in totaal 7 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand en 4 parkeerplaatsen aan de zijkant van het pand. Verder is er gratis parkeren bij het NS-station aan de overzijde van de straat en in de aangrenzende woonwijk.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
450 m²
Opp kantoorruimte
450 m²
In units vanaf
223 m²
Perceel
668 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
11127
Oppervlakte
668 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Minister Ruysstraat 6 Geleen, Stationslocatie (achterzijde), Limburg

naar Minister Ruysstraat 6 Geleen, Stationslocatie (achterzijde), Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object