Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Molensingel 11 Maastricht, Bedrijventerrein Randwyck

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

BEDRIJFSOBJECT
Bedrijfsobject opgedeeld in twee lagen (ca. 1.327 m bedrijfs-, kantoor-, en nevenruimten), bestaande uit: ca. 630 m showroom, ca. 630 m werkplaats, ca. 67 m kantoor/nevenruimtes. Het object beschikt tevens over ca. 672 m bestraat buitenterrein.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente MAASTRICHT, sectie M, nummers 1931 + 1993.
De oppervlaktes behorende bij bovenstaande nummers bedragen 1.797 m + 185 m (totaal oppervlakte 1.982 m).

LOKATIE
Het object is gelegen op het bedrijventerrein in Randwyck van de gemeente Maastricht. Aan de noordzijde van het bedrijventerrein is het UMC-AZM en het centrum gelegen, aan de westzijde diverse woonwijken en aan de oostzijde de A2. In de directe omgeving zijn bekende gevestigde ondernemingen zoals; Volvo, Kia Toyota Intratuin en Bo-Rent.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Enkelbestemming Bedrijventerreinl', vastgesteld op 18 juni 2013. U dient zelf bij de Gemeente Maastricht te verifiren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
Via omliggende toevoerwegen is het object goed te bereiken. in het bijzonder via de provinciale wegen, zowel vanuit de richting Heerlen, Luik als Eindhoven. Het object is gelegen binnen 5 autominuten van de A2.

SHOWROOM
Ca. 630 m showroom (hoogte 5,00m). De ruime glaspartijen zorgen voor veel zonlicht en geven de showroom een moderne en representatieve uitstraling. De showroom is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. In totaal beschikt de showroom over 5 kantoorruimtes. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantine uitgerust met; kitchenette, koelkast, spoelbak en opbergkastjes.

OPLEVERNIVEAU SHOWROOM
Tegelvloer;
Gasheaters en topkoeling;
Rijen hangende lichtarmaturen;
Krachtstroom en zwakstroom;
Brandhaspels, brandslang;
Inbraakinstallatie.

WERKPLAATS
De werkplaats van ca. 630 m (hoogte 6,2m) grenst aan de showroom. Aan de achterzijde liggen 2 naast elkaar liggende overheadpoorten (4 x 4,5m) en een overheadpoort van (3 x 3,6m) met loopdeur die naar het achterterrein leidt. Het verharde achterterrein is 672 m en geheel afsluitbaar d.m.v een handmatige schuifpoort, hier zijn ca. 40 parkeerplaatsen.

OPLEVERNIVEAU WERKPLAATS EN NEVENRUIMTES
Vloeistofdichte betonvloer;
Lichtstraat;
Verlichting;
Persluchtleidingsysteem;
Rollerbank;
Brandhaspels, brandslang;
Gasheaters;
Krachtstroom;
Verdiepingsvloer.

BUITENTERREIN/PARKEERVOORZIENING
Het buitenterrein bestaat uit een bestraat voorterrein t.b.v. bezoekersparkeren en achtergelegen bestraat, omheind en afgesloten achterterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.,

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Verhardbuitenterrein, Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.327 m²
Opp kantoorruimte
67 m²
Opp bedrijfshal
1.260 m²
Opp terrein
672 m²
Opp buitenterrein
672 m²
Perceel
1.982 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maastricht
Sectie
M
Perceel
1931
Oppervlakte
1797 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Maastricht
Sectie
M
Perceel
1993
Oppervlakte
185 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Molensingel 11 Maastricht, Bedrijventerrein Randwyck

naar Molensingel 11 Maastricht, Bedrijventerrein Randwyck
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object