Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Molenstraat 10 Limbricht, Limburg

Huurprijs € 6.800 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Aan de doorgaande weg gelegen zeer ruime winkelruimte verdeeld over twee verdiepingen (onderverdieping ca. 1.220 m en bovenverdieping ca. 500 m) met gratis parkeerplaatsen aan de voor-/en overzijde van het pand. Door de oppervlakte van bijna 1.720 m is de ruimte zeer geschikt voor grootschalige detailhandel.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
De huidige bestemming voor deze winkelruimte is 'detailhandel' met uitzondering van een supermarkt. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen aan de doorgaande weg in Limbricht richting Born en Sittard. Tevens is de N276 richting de A2 op enkele autominuten te bereiken.

WINKELRUIMTE
BEGANE GROND
Winkelruimte (ca. 870 m) met ruime entree, aparte kantoorruimte en diverse ruimtes ten behoeve van magazijn/kantoor. De winkel is geheel naar eigen wens in te delen. De hele frontbreedte (ca. 50 m) is voorzien van grote raampartijen die het pand veel daglicht geven en veel etalageruimte bieden. Achter in de winkelruimte bevindt zich een opslagruimte (ca. 56,5 m), kantoorunit/kitchenette/kantine en een apart toilet (in totaal ca. 16 m).

EERSTE VERDIEPING
Via de centraal gelegen trap is de toegang tot de eerste verdieping. Deze bestaat momenteel uit een winkelruimte (ca. 350 m) en een magazijn (ca. 150 m).

OPLEVERNIVEAU
Tegelvloeren, parket en vloerbedekking
Systeemplafonds incl. tl-verlichting
Cv-installatie
Brandhaspels, noodverlichting en vluchtwegaanduiding
Meterkast
Radiatoren
Toilet

PARKEERVOORZIENING
Gratis parkeermogelijkheid voor de zaak, en op de parkeerplaats aan de overzijde van de winkel.

BESCHIKBAARHEID
per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.720 m²
Opp winkelruimte
1.720 m²
In units vanaf
1.220 m²
Perceel
1.496 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
limbricht
Sectie
A
Perceel
3958
Oppervlakte
1496 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Molenstraat 10 Limbricht, Limburg

naar Molenstraat 10 Limbricht, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object