Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Nieuwe Weideweg 3 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Bedrijventerrein "Holtum-Noord" - Ca. 920 m bedrijfsruimte (bj. 2008), ca. 320 m gemoderniseerde kantoorruimte, ca. 260 m opslagruimte op de verdieping met ca. 850 m omheind en geasfalteerd buitenterrein. Extra parkeren t.b.v. personenauto's mogelijk op verharde strook aan voorzijde van het pand.

OBJECT
Dit bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Holtum-Noord te Born. Het object bestaat uit ca. 320 m kantoorruimte inclusief ca. 45 m werkplaats en ca. 11 m kleedruimte, ca. 260 m opslagruimte gelegen op 1ste verdieping boven de kantoorruimte, bereikbaar middels vaste trap en luik vanuit de werkplaats, ca. 920 m bedrijfsruimte inclusief 17 m kleedruimte, ca. 65 m kantine-, presentatieruimte op de verdieping en ca. 105 m verdiepingsvloer (staalconstructie - vaste trap - houten vloer) en een ruim geasfalteerd en omheind buitenterrein.

LOCATIE/ BEREIKBAARHEID
Onderhavig object is centraal gelegen in Limburg, op het bedrijventerrein 'Holtum-Noord'. Dit bedrijventerrein is bekend om zijn havens en grote bedrijven als autofabrikant VDL-NedCar, zuivelproducent Friesland-Campina en slijpmiddelenfabrikant Saint-Gobain. Verder bevindt zich hier het grootste distributiecentrum van Nederland. Het geheel is zeer goed bereikbaar via binnenscheepvaart, goederenspoor en per auto. De autosnelweg A2 is slechts op een steenworp afstand te vinden. De A2 is n van de hoofdwegen van Nederland en verbind onder andere de steden Maastricht, Roermond en Eindhoven. Verder zijn zowel Duitsland als ook Belgi binnen enkele minuten rijden te bereiken.
De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden in Holtum, op circa 10 minuten loopafstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Holtum-Noord'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2, 3, 4 en 5 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Entree voorzien van tegelvloer, systeemplafonds met verlichting, vervolgens volgt er na de klapdeur een lange gang met aan weerszijden kleinere en grotere kantoorruimten, allen v.v. systeemwanden, verlichting, grindvloer, databekabeling, stopcontacten, elektrisch bedienbare rolluiken, kunststof kozijnen met dubbelglas (draai-kiep ramen), radiator, airco. Op de gang bevindt zich een koffiehoek en een printeropstelling. Middels een separate gang met uitgang/ vluchtweg via de zijkant van het gebouw, bereikt men via een vaste trap de opslagruimte op de eerste verdieping.

In het kantoordeel is tevens een kleine werkplaats voorzien, welke toegankelijk is, via zowel de kantoorruimte als ook via de buitenzijde (handbediende overheadpoort - afmeting: 3,20 m x 3,00 m). Vanuit de werkplaats heeft men de mogelijkheid om met een heftruck de eerste verdieping te bevoorraden. Hiervoor is er een schuifdeur aangebracht. De werkplaats is v.v. van krachtstroom, perslucht, verlichting, heater, betonnen vloer.

In het kantoordeel is tevens een betegelde kleedruimte gesitueerd, welke v.v. is van 2 pissoirs, 1 dames toilet en een ruime wasbak.

De hoofdbouw is oorspronkelijk van 1986. In 2000 heeft men na aankoop de gehele voorbouw een upgrade gegeven en is het een en ander gemoderniseerd.

EERSTE VERDIEPING
De opslagruimte op de eerste verdieping is v.v. een houten vloer en is bedoeld voor lichte opslag. Tevens zijn er in deze ruimte 2 NEFIT CV-ketels gesitueerd, resp. uit 2000 en 2008. Deze ketels v.v. zowel de kantoorruimten middels radiatoren, als de bedrijfsruimte middels vloerverwarming, alsmede de werkplaats middels een gasheater.

BEDRIJFSRUIMTE
BEGANE GROND
Via de kantoorruimten bereik je de bedrijfsruimte. In de bedrijfsruimte is op de begane grond een tweede kleedruimte gesitueerd van ca. 17 m, o.a. v.v. toiletruimte en een wasbak. De bedrijfsruimte op de begane grond is groot ca. 750 m inclusief de eerder genoemde kleedruimte. De bedrijfsruimte is v.v. krachtstroom, lichtstraten, een ruime elektrisch bedienbare overheadpoort (afmeting: 5,20 m x 4,50 m), brandhaspels, persluchtaansluitingen, vloerverwarming, 2 vluchtdeuren, diverse ramen op de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING
Er zijn 2 verdiepingsvloeren aangebracht t.b.v. opslag, welke bereikbaar zijn via vaste trap. Deze vloer bestaat uit een staalconstructie en houten vloeren, resp. groot ca. 40 m en ca. 65 m.

Daarnaast is er een personeelsruimte cq presentatieruimte van ca. 65 m op de verdieping gerealiseerd, welke is voorzien van een keuken, systeemplafonds met verlichting, onderhoudsvrije vloer, ramen t.b.v. daglichttoetreding.

PARKEERVOORZIENING
Er is parkeergelegenheid zowel op het eigen omheind en geasfalteerd buitenterrein (min. 18 parkeerplaatsen), als op de parkeerstrook aan de voorzijde van het aangeboden object (13 parkeerplaatsen). Deze strook is eigendom van de gemeente Sittard-Geleen en wordt in bruikleen gegeven voor een bedrag van 1.200,00 per jaar (voor 10 jaar - einde 2023 - telkens opnieuw bespreekbaar).

BESCHIKBAARHEID
In overleg te bepalen.

KENMERKEN
Het dak van het kantoordeel is v.v. een asbest dak. De kosten van het vervangen en afvoeren van het gehele dak bedragen ca. 15.000,00-18.500,00 excl. BTW (2 offertes in bezit);
De kantoorruimten zijn aan de buitenkant v.v. elektrisch bedienbare rolluiken;
Het object is v.v. alarm, brandmeldinstallatie;
De bedrijfsruimte is v.v. vloerverwarming;
De bedrijfsruimte is gebouwd in 2008;
Het pand is gekocht in 2000, waarna een upgrade heeft plaatsgevonden van de kantoorruimten;
De oorspronkelijke bouw van de kantoorruimte aan de voorzijde is in 1986 gerealiseerd;
De kantoorruimte zijn v.v. kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
Vrije hoogte bedrijfsruimte: zijkant 6,20 m, in het midden 7.20 m.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Verhardbuitenterrein, Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.500 m²
Opp kantoorruimte
320 m²
Opp bedrijfshal
1.180 m²
Opp buitenterrein
850 m²
Perceel
1.995 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming, Pantry, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Born
Sectie
H
Perceel
1071
Oppervlakte
1995 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nieuwe Weideweg 3 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg'

naar Nieuwe Weideweg 3 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object