Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Nijverheidsstraat 8 Sittard, Limburg

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

OBJECT
Vrijstaand gelegen bedrijfshal op een perceel van 1.940 m. Het pand bestaat uit ca. 430 m bedrijfsruimte en ca. 115 m kantoorruimte. Aan de achterzijde van het perceel bestaat de mogelijkheid om het pand uit te breiden.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving.
De nabij gelegen Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur. Winkels als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway, Volkswagen, Audi Wealer, Toyota, Citron en Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Het is toegestaan voor bedrijven in categorie 1, 2, 3.1 en 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten of ondergeschikte (productiegebonden) detailhandel zich hier te vestigen. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar de website van ruimtelijkeplannen en bagviewer.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De recent geopende snelweg vanuit Sittard direct richting de 46 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Dsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE
Vanuit de entree zijn meerdere kantoorruimtes (ca. 115 m) te bereiken. Zowel via de overheadpoort als via de kantoorruimte is de loods te betreden. De loods is ca. 430 m en beschikt o.a. over een overheadpoort (3m x 3,5m) met tochtsluis (ca. 30 m), 3x 125 ampre stroom, meerdere afzuigsystemen en opslagruimtes. Het pand heeft een vrije hoogte van 4,30 meter en is uitermate geschikt als productiehal.

PARKEERTERREIN
Aan de voorzijde van het pand zijn voldoende parkeermogelijkheden op het eigen terrein. Tevens bestaat er de mogelijkheid om aan de achterzijde meerdere parkeerplaatsen te creren.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1993

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
545 m²
Opp kantoorruimte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Opp bedrijfshal
430 m²
In units vanaf
430 m²
Perceel
1.940 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming, Pantry, Toilet, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
T
Perceel
1176
Oppervlakte
1940 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nijverheidsstraat 8 Sittard, Limburg

naar Nijverheidsstraat 8 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object