Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Nijverheidsweg 20 Stein, Limburg

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Goed bereikbaar bedrijfspand op enkele minuten afstand van de A2 en het Chemelot terrein. Het pand is verdeeld in ca. 192 mē kantoorruimte en ca. 176 mē bedrijfsruimte. Het buitenterrein is volledig beklinkerd en afsluitbaar. Op het buitenterrein zijn tevens 2 opslagboxen van respectievelijke 54 mē en 72 mē. Rondom het gehele pand kan geparkeerd worden, almede de omliggende omgeving.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een "enkelbestemming bedrijf" met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2 voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl en planviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
De locatie ligt op enkele autominuten van de A2 richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven. Tevens is het Chemelot terrein op een steenworp afstand te bereiken.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is zowel toegankelijk via de overheadpoort (4,0m x 4,0m) alsmede de kantoorruimte. De loods heeft een nokhoogte van 6 meter aflopend tot 4 meter aan beide zijden. De bedrijfsruimte beschikt over een verdiepingsvloer t.b.v. opslag. Vanuit de bedrijfsruimte is de entree van de kantoorruimte bereikbaar. De entree geeft toegang tot de kantine, de eerste verdieping en de kantoorruimtes op de begane grond. De kantoorruimtes zijn v.v. vloerbedekking, airco, zonwering en o.a. LED-verlichting.

PARKEERVOORZIENINGEN
Er is de mogelijkheid om rondom het pand te parkeren, almede in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
Het pand is per 15 juli 2021 beschikbaar.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
494 m²
Opp kantoorruimte
192 m²
In units vanaf
192 m²
Opp bedrijfshal
302 m²
In units vanaf
176 m²
Perceel
948 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Stein
Sectie
B
Perceel
5233
Oppervlakte
948 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nijverheidsweg 20 Stein, Limburg

naar Nijverheidsweg 20 Stein, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object