Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Nijverheidsweg 7 a Stein, Limburg

Bewaar object
NIEUW, Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Goed bereikbaar bedrijfspand op enkele minuten afstand van de A2 en het Chemelot terrein. De bedrijfsruimte is onderdeel van een multitenant gebouw, bestaande uit vier bedrijfsunits, waarvan er reeds 3 verhuurd zijn. Er bevinden zich diverse kantoorruimtes in het hoofdgebouw met gemeenschappelijke toiletruimte en kantine. Ruime parkeergelegenheid op volledig beklinkend en omheind buitenterrein.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een "enkelbestemming bedrijf" met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2 voor deze locatie. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl en planviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op het industrieterrein Kerensheide te Stein en is gesitueerd op slechts autominuten van de A2 richting Maastricht, Heerlen en Eindhoven. Tevens is het Chemelot terrein op een steenworp afstand te bereiken.

BEDRIJFSRUIMTE
Beschikbaar is unit 1 - ca. 417 m≤ (ROZE ruimte op de tekening). Deze multifunctionele bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte variŽrend van 3,95 tot 4,90 m en is toegankelijk vanaf de voorzijde middels 3x handbediende overheadpoorten (2,65 m breed, 2,35 m hoog). De ruimte is tevens toegankelijk middels een elektrische overheadpoort met loopdeur aan de achterzijde (4,74 m breed, 3,80 m hoog). Deze bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer met afvoer en een maximale vloerbelasting van 2.000 kg.n2. Er bevindt zich een verkapping aan de voorzijde ten behoeve van droog laden en lossen. De huurder dient zichzelf aan te melden bij de G/W/E/ leveranciers.

OPLEVERNIVEAU
- lichtstraat;
- eigen meterkast;
- krachtstroom voorziening;
- LED opbouwverlichting.

PARKEERVOORZIENINGEN
Er is de mogelijkheid om rondom het pand te parkeren, almede in de directe omgeving.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, doch op korte termijn.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
417 m²
Opp bedrijfshal
417 m²
In units vanaf
417 m²
Perceel
4.505 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nijverheidsweg 7 a Stein, Limburg

naar Nijverheidsweg 7 a Stein, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object