Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Nusterweg 125 Sittard

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Bedrijfsruimte gelegen op industrieterrein Sittard-Noord zijnde, ca. 300 mē kantoorruimte en ca. 1.000 mē bedrijfsruimte alsmede deels verhard achterterrein en aan de voorzijde gelegen parkeerplaatsen.

LOCATIE
Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasseltsebaan/N295 bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

BESTEMMING
Het regulerende bestemmingsplan is 'Industrieterrein Noord' en er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2 voor de aangewezen gronden. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan, verwijzen wij u door naar ruimtelijkeplannen.nl.

BEDRIJFSRUIMTE
De goed geïsoleerde bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 6,15 meter en is verdeeld in 2 ruimtes. Beiden ruimtes zijn o.a. toegankelijk via een overheadpoort.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
K
Perceel
2888
Oppervlakte
5547 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nusterweg 125 Sittard

naar Nusterweg 125 Sittard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object