Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Op 't Veldje 44 Spaubeek, Limburg

Prijs op aanvraag 

Huurprijs € 6.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

VRIJSTAAND BEDRIJFSOBJECT GELEGEN AAN DE A76 - Bedrijfsobject van ca. 880 mē verdeeld over de showroom, kantoorruimte en bedrijfsruimte. In de koopprijs is niet de achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte met een deel van het buitenterrein meegenomen. Dit object blijft in eigendom bij verkoper.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente Spaubeek, sectie B, nummer 4187.
Het perceel is ca. 2.900 mē.

Gemeente Spaubeek, sectie B, nummer 4188.
Het perceel is ca. 5361 mē. Dit perceel zal in nader overleg worden opgesplitst. De grootte van het gesplitste perceel zal ongeveer 2.750 mē zijn.

Gemeente Spaubeek, sectie B, nummer 4189.
Het perceel is ca 4 mē.

LOCATIE
Het bedrijfsobject is gelegen aan de afrit van A76 bij Spaubeek almede het treinstation richting Sittard - Heerlen. Verder zijn de opritten van de A76 op enkele autominuten te bereiken. De A76 kent gemiddeld dagelijks ca. 80.000 verkeersbewegingen (bron provincie Limburg), waardoor het een echte zichtlocatie is. Het perceel zal bij verkoop worden gesplitst, waarin een erfdienstbaarheid zal worden opgenomen, zodat het achtergelegen perceel bereikbaar zal blijven.

BESTEMMING
Er geldt een enkelbestemming 'bedrijf' voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Buitengebied Beek 2011'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, verwijzen wij u door www.ruimtelijkeplannen.nl en voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl.

SHOWROOM
De stijlvolle showroom is ca. 340 mē met 3 aparte kantoorruimtes, toiletruimte en kitchenette. De ruimte is v.v. een strakke tegelvloer, airco en grote glaspartijen. De hoogte van de showroom loopt van 4.70m tot 7.00m in de nok. Middenin de ruimte is een verdiepingsvloer van ca. 55 mē met een van de drie kantoorruimtes, welke uitkijkt op de showroom en het buitenterrein. Aansluitend aan de showroom is de bedrijfsruimte gelegen.

BEDRIJFSRUIMTE
Vanuit de showroom is de vierde kantoorruimte met koffiecorner en naastgelegen magazijnruimte toegankelijk. De bedrijfsruimte is aansluitend van deze ruimtes bereikbaar. Het object telt 5 overheadpoorten waarvan er 3 kleinere 3.50m x 3.50m, 1 middel 3.50m x 3.80 en 1 grote 4.00m x 4.40m aanwezig zijn. Verder is de ruimte uitgerust met krachtstroom, diverse lichtstraten en een houten verdiepingsvloer van ca. 95 mē. De hoogte van de bedrijfsruimte is gelijk aan de hoogte van de showroom.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is volledig beklinkerd, omheind en bewaakt. De exacte grootte van het te verkopen perceel zal nader bepaalt worden.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
880 m²
Opp bedrijfshal
880 m²
In units vanaf
880 m²
Perceel
5.654 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Spaubeek
Sectie
B
Perceel
4187
Oppervlakte
2900 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Spaubeek
Sectie
B
Perceel
4189
Oppervlakte
4 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Op 't Veldje 44 Spaubeek, Limburg

naar Op 't Veldje 44 Spaubeek, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object