Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Oslostraat 60 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Industrieterrein Bedrijvenstad Fortuna - in totaal ca. 640 m≤ commerciŽle ruimte, bestaande uit: ca. 185 m≤ instapklare kantoorruimte met ca. 455 m≤ bedrijfsruimte en 3 overdekte parkeerplaatsen, gelegen op uitstekende locatie in de directe nabijheid van Fortuna Stadion, Sportzone en diverse uitvalwegen (A2/A76/E314).

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

ALGEMEEN
Deze multifunctionele kantoorruimte / showroom is gelegen aan de Oslostraat op Bedrijvenstad Fortuna. Het object beschikt onder andere over een sprinklerinstallatie, noodverlichting, brandblussers en eigen parkeerplaatsen op overdekt en beklinkerd terrein.

KANTOORRUIMTE

BEGANE GROND
Vanuit de entree is direct toegang tot de multifunctionele kantoorruimte / showroom (ca. 70 m≤), via deze ruimte is ook de bedrijfsruimte bereikbaar. De begane grond is verder opgedeeld in een kantoor (ca. 15 m≤) v.v. een glazen doorkijk de showroom in, een toiletruimte en een berghok.

EERSTE VERDIEPING
In de bedrijfsruimte bevindt zich de trap welke leidt tot de eerste verdieping. De eerste verdieping telt 4 kantoorruimtes variŽrend van ca. 13 m≤ tot 38 m≤. In de overloop naar de kantoorruimtes is de kitchenette gesitueerd. De kantoorruimtes beschikken o.a. over radiatoren, laminaatvloer, databekabeling, systeemplafond en screens.

BEDRIJFSRUIMTE
Zowel via de showroom als de overheadpoort (3,30 m x 4,00 m) aan de Rigastraat is de bedrijfsruimte (ca. 455 m≤) te bereiken. De bedrijfsruimte is v.v. een verdiepingsvloer (ca. 100 m≤) en heeft een vrije hoogte van ca. 7,50 meter. Onder de verdiepingsvloer is een vrije hoogte van ca. 3,70 meter.

PARKEERVOORZIENING
3 parkeerplaatsen op eigen beklinkerd en overdekt terrein aan de achterzijde van het object.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
640 m²
Opp kantoorruimte
185 m²
Opp bedrijfshal
455 m²
Perceel
474 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
769
Oppervlakte
474 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Oslostraat 60 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

naar Oslostraat 60 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object