-->
Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Oude Roderweg 27 - 27 Heerlen, Bedrijventerrein 'De Beitel'

Huurprijs excl. BTW € 7.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Industrieterrein De Beitel - goed onderhouden vrijstaand bedrijfscomplex gelegen op een perceel van ca. 5.000 mē bestaande uit totaal ca. 500 mē kantoorruimten met 19 parkeerplaatsen, ca. 535 mē werkplaats/ bedrijfsruimte (vrije hoogte: 6,50m), ca. 180 mē wasplaats t.b.v. vrachtwagens en ca. 3.500 mē geasfalteerd omheind en bewaakt buitenterrein.

LIGGING
Op industrieterrein De Beitel gelegen object. De Beitel is met een oppervlakte van 132 hectare het grootste bedrijventerrein in de regio Parkstad Limburg en bestaat voornamelijk uit grote en middelgrote, bovenregionale bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven zijn met name actief in de sectoren groothandel, industrie, transport en distributie. Een aanzienlijk deel van de bedrijven is van buitenlandse, veelal Amerikaans en Japanse origine. Internationale bedrijven zoals Kobelco, Mondi packaging, Ranpak, DSM Dyneema En Everis zijn hier gevestigd, maar ook lokale bedrijven zoals Giesen Staal, Steinbusch, de Belastingsdienst, Van Loo Internationaal Transporten, Oostweg Special Products, Mazon screens etc.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij de op- en afrit van de autoweg van Heerlen (N281) met directe aansluitingen op de A76 (Aken-Heerlen-Kerensheide) en de Buitenring parkstad Limburg (N300). Vliegveld Maastricht-Aken airport is in 20 autominuten te bereiken.

VRIJSTAAND BEDRIJFSPAND, bestaande uit:

KANTOORRUIMTE
Begane grond (vrije hoogte: 2,73 m)
Entree portaal met alarmsysteem. Centraal gelegen hal met trapopgang naar de eerste verdieping, receptie, postkamer met aparte toilet- en doucheruimte en toegang tot het buitenterrein, spreekkamer, ruime kantine met kitchenette voorzien van water, afwasmachine, magnetron en toegang tot aparte omkleedruimtes met dubbel toilet. Kantoorruimte met doorgang naar de werkplaats. De gehele begane grond is voorzien van tegelvloer, gestuukte wanden, radiatoren en vloerverwarming.

1ste verdieping (vrije hoogte 2,73 m)
Kantoor 1, kantoor 2 met kitchenette, Patchkastruimte en afgescheiden dossier-archiefruimte, kantoor 3, cv ruimte met ketel (Nefit Ecomline HR en aparte boiler). De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking, gestuukte wanden, rookmelders, brandblussers en brandslang. De airco's zijn recentelijk vernieuwd (2018).

Parkeren
Ruime bezoekers parkeermogelijkheden voor het bedrijfspand/kantoor (19 parkeerplaatsen).

BEDRIJFSRUIMTE/ WERKPLAATS
Begane grond

Werkplaats
De vrije hoogte van de werkplaats bedraagt 7,40 m. De werkplaats is voorzien van 2 x 3 aan de voor-en achterzijde gelegen elektrische overheadpoorten (5,00 m x 4,20 m hoog). De werkplaats beschikt over een put, 2 lichtstraten, een heater, perslucht en krachtstroom. De spuitcabine bevindt zicht in een aparte ruimte. Aansluitend een magazijn met toegang tot een betonnen verdiepingsvloer (7,20 x 17,30 m) met een hoogte van 2,50 m. Vanuit de werkplaats is directe toegang tot de wasstraat.

Wasstraat
Inpandig bereikbare wasstraat voor vrachtwagens. De wasstraat is voorzien van een heater, in-, en uitrijpoorten (5,00m x 4,20 m), een apart washok (23 mē) en toegang tot een bovengelegen deels nog af te werken verdiepingsvloer (53 mē). Deze verdieping kan gebruikt worden als kantineruimte en is voorzien van systeemplafonds.

Buitenterrein
Het buitenterrein biedt optimale en ruime rangeer-, en parkeermogelijkheden t.b.v. vrachtwagens (met opleggers). Het buitenterrein is verlicht, omheind, bestraat en beveiligd.

OPLEVERNIVEAU

Kantoren
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- plat dak, bitumineuze bedekking;
- aluminium en dubbele beglazing;
- lamellen in de kantoren;
- databekabeling & stopcontacten;
- diverse airco-units;
- noodtrappenhuis;
- alarm;
- brandhaspels;
- kitchenette;
- toiletruimten;
- vloerbedekking.

Werkplaats
- 2 lichtstraten;
- krachtstroom;
- perslucht;
- aparte spuitcabine;
- apart washok;
- smeerput;
- olie-, vetafscheider.

Verdieping boven werkplaats
- deze verdieping is momenteel in gebruik als opslagruimte. De naastgelegen ruimte is bedoeld als kantoorruimte. Deze dient echter nog afgebouwd te worden.

Wasplaats
- deze wasplaats is volledig geoutilleerd t.b.v. wassen van vrachtwagens. De vrachtwagens kunnen aan de ene zijde inrijden en aan de andere zijde uitrijden.

Algemeen
- brandmeldinstallatie, rookmelders, brandhaspels;
- alarminstallatie;
- cv installatie bj. 2005;
- airconditioning, luchtbehandelingsinstallatie;
- dak: bitumineuze bedekking (2004-2005).


HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.215 m²
Opp kantoorruimte
500 m²
Opp bedrijfshal
715 m²
Perceel
5.000 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Heerlen
Sectie
F
Perceel
5888
Oppervlakte
12325 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Oude Roderweg 27 - 27 Heerlen, Bedrijventerrein 'De Beitel'

naar Oude Roderweg 27 - 27 Heerlen, Bedrijventerrein 'De Beitel'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object