Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Parijsboulevard 205 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

Huurprijs excl. BTW € 2.795 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Op een zichtlocatie gelegen representatief bedrijfsobject, ca. 190 mē instapklare showroom met ca. 95 mē bedrijfsruimte en een verdiepingsvloer van ca. 150 mē t.b.v. opslag. Het pand heeft beschikking over 4 eigen parkeerplaatsen op overdekt en beklinkerd terrein.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic. Er is een bushalte gelegen op minder dan 500 meter, het NS-station is gelegen op minder dan 1.000 meter en de aan-, en afritten van het autosnelwegennet liggen binnen 2 km vanaf het object gerekend.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

SHOWROOM
De showroom (ca. 190 mē) heeft vanwege de hoeklocatie veel lichtinval en geeft de ruimte een prettige uitstraling. De ruimte is uitgerust met een heater en 1 overheadpoort (3,3m x 3,3m). Achtergelegen in de showroom is de keuken (uitgerust met oven, koelkast en vaatwasser) en toiletruimte welke netjes zijn weggewerkt. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de bedrijfsruimte alsmede de verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte (ca. 95 mē) is uitgerust met 2 overheadpoorten (3,1m x 3,3m) en o.a. krachtstroom. De ruimte heeft een vrije hoogte van 5,70 meter. De verdiepingsvloer (ca. 150 mē) is verdeeld in een open ruimte boven de showroom (ca. 100 mē) en een gesloten ruimte (ca. 50 mē). Deze ruimtes zijn in gebruik t.b.v. opslag.

PARKEERVOORZIENING
4 parkeerplaatsen op eigen beklinkerd en overdekt terrein aan de zijzijde van het object. Tevens is er op loopafstand een gratis parkeermogelijkheid bij het pand.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
435 m²
Opp bedrijfshal
435 m²
In units vanaf
435 m²
Perceel
487 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
487
Oppervlakte
494 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Parijsboulevard 205 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg

naar Parijsboulevard 205 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna', Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object