Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Parijsboulevard 325 Sittard, Limburg

Koopprijs € 765.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 4.995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Representatief bedrijfsobject verdeeld in ca. 190 mē instapklare kantoorruimte en ca. 965 mē bedrijfsruimte. Het pand heeft aan de achterzijde beschikking over 5 parkeerplaatsen en een loading dock op het beklinkerd buitenterrein.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is een volop in ontwikkeling zijnd bedrijventerrein op een zeer goed bereikbare locatie aan de poort van Sittard. Op het terrein zijn diverse regionale bedrijven gesitueerd, maar ook toonaangevende bovenregionale bedrijven, waaronder het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenstad Fortuna is gelegen aan de toegangsweg (Bergerweg) van Sittard. Op een steenworp afstand ligt de A2 met snelle verbindingen in de richting van Maastricht, Heerlen, Aken en Eindhoven. Ook het vliegveld Maastricht-Aachen Airport is op slechts enkele autominuten verwijderd. Dichter bij huis is het NS station op loopafstand. De bedrijfsunit is zowel vanuit de Parijsboulevard (voorzijde) alsmede via de achterzijde toegankelijk.

KANTOOR/- EN BEDRIJFSRUIMTE
Entree met meerdere aangrenzende kantoorruimtes v.v. een nette tegelvloer, veel natuurlicht en airco's. De kantoorruimtes zijn gevestigd op de begane grond en eerste verdieping, beide hebben toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is globaal verdeeld in 4 grote ruimtes. De productieruimte, opslag begane grond, opslag eerste verdieping en de laad/los ruimte. De loods heeft een vrije hoogte van 6,50 meter en vanaf de betonnen verdiepingsvloer is een vrije hoogte van 3,10 meter. De reling op de verdiepingsvloer is makkelijk verwijderbaar, waardoor deze ruimte ideaal gebruikt kan worden voor het opslaan van goederen. De achterzijde van het pand is uitgerust met 2 overheadpoorten (waarvan 1 loading dock) en een nooduitgang. De overheadpoort met de loading dock heeft een grootte van 4,0 m x 4,5 m en de naastgelegen poort heeft een formaat van 3,0 m x 3,2 m. Het pand beschikt over voldoende toiletruimtes en keuken units.

PARKEERVOORZIENING
5 parkeerplaatsen op eigen beklinkerd achterzijde van het object. Tevens is er op loopafstand een gratis parkeermogelijkheid bij het pand.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
1.155 m²
Opp kantoorruimte
190 m²
In units vanaf
190 m²
Opp bedrijfshal
965 m²
In units vanaf
965 m²
Perceel
985 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
M
Perceel
736
Oppervlakte
985 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Parijsboulevard 325 Sittard, Limburg

naar Parijsboulevard 325 Sittard, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object