Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Contact opnemen
Vorige | Volgende

Parkweg 3 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Representatief en volledig omheind kantoorpand annex praktijkruimte (ca. 385 mē) met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Het pand is gelegen in de nabijheid van de A2/A76 en het centrum van Born.

OBJECT
Vrijstaand Kantoor, ca. 385 mē met souterrain (ca. 85mē), begane grond voorzien van diverse kantoorruimtes (ca. 220 mē), eerste verdieping (ca. 80 mē) en beklinkerd parkeerterrein met 8 parkeerplekken.

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente BORN, sectie F, nummers 2868.
Het perceel is ca. 1.000 mē.

LOCATIE
Het kantoorpand is gelegen op een goede zichtlocatie aan de rand van het centrum van Born met een goede aansluiting op de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Born; Holtum Noord I en II en Sluisweg e.o. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl Voor de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten, ga naar www.bagviewer.nl

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De op- en afritten van de A2 zijn op enkele minuten rijafstand gesitueerd.

ALGEMEEN
Dit volledig omheinde kantoorpand is gelegen dichtbij de uitvalswegen en aan de doorgaande weg naar het centrum van Born. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (beklinkerd). Het pand beschikt over een souterrain, diverse kantoorruimtes / spreekkamers met veel daglichttoetreding en biedt diverse mogelijkheden. Het object is in 1984 gebouwd en is voorzien van camera's, alarminstallatie en led buitenverlichting. De CV ruimte is apart gesitueerd.

SOUTERRAIN (H 2,65m)
Via traphal bereikbare grote vergader-, en/of spreekruimte (ca. 55mē) met voldoende daglichttoetreding en aparte vluchttrap aan de buitenzijde. Keuken met tegelvoer en boiler. Aparte serverruimte met patchkast onder trap.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Middels overdekte entree met robuust hekwerk en automatische deur heeft men toegang tot ontvangsthal met receptiebalie en wachtruimte (samen ca. 35 mē).
De kantoorruimtes zijn bereikbaar via een hal die rondom de centraal gelegen PatioTuin ligt (totale opp. hal ca. 36 mē) en zijn onderverdeeld in respectievelijk:
- Twee kleine kantoorruimtes (4,9 mē en 5,2 mē),
- Kantoorruimte (9 mē) met luik naar zolder,
- Kantoorruimte (15 mē),
- Kantoorruimte (32 mē) met verlaagd plafond,
- grote kantoorruimte (28 mē) met open doorgang naar naastgelegen kantoor (46 mē) beiden voorzien van grote vaste dossierkast.

De gehele begane grond is voorzien van vloerbedekking, schoon gemetseld stucwerk wanden, systeemplafond met led-inbouwverlichting, aluminium kozijnen met dubbele beglazing en kantelkiep ramen, alarminstallatie en airco ( H 2,68 m). Volledig betegeld dames- en herentoilet met urinoir en fonteintje en tweede toilet met voorportaal met garderobe-nis. Keuken met vaatwasser, koelkast en aparte boiler voorzien van tegelvloer. Het object is tevens vanaf de achterzijde toegankelijk.

EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang toegankelijke grote spreekkamer (ca. 38 mē). Twee archief-/ opslagruimtes van respectievelijk 10 mē en 27 mē. Brandhaspel aanwezig.

TECHNISCHE VOORZIENINGEN
- brandhaspel;
- noodverlichting;
- alarminstallatie;
- cv-installatie;
- buitenverlichting;

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat.

PARKEERVOORZIENING
Voldoende parkeergelegenheid (ca. 8 plekken) op eigen terrein. Tevens de mogelijkheid om voor het kantoor te parkeren.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
385 m²
Opp kantoorruimte
385 m²
Perceel
1.000 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Born
Sectie
F
Perceel
2868
Oppervlakte
1000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Parkweg 3 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg'

naar Parkweg 3 Born, Bedrijventerrein 'Sluisweg'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object