Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Peijerstraat 68 Echt, Limburg

Vraagprijs € 1.990.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT Karakteristieke kantoorvilla (BVO ca. 2.012 m) met representatieve uitstraling en voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein als in de directe omgeving. In het object huizen diverse gerenommeerde bedrijven. De huurders zijn Notariaat van de Ven, AnaCare BV, Lyanthe B.V. en MK Adviseurs B.V.

JAARLIJKSE HUURSTROOM
165.139,20 exclusief BTW

LOCATIE
Het kantoorpand is gelegen in de nabijheid van het centrum van Echt. In de directe omgeving ligt het centrum van Echt met diverse winkelketens zoals de HEMA, AH, het Kruidvat, Xenos en vele andere winkels. Het gemeentehuis van Echt-Susteren en diverse mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding zoals de Royal Service bioscoop zijn ook op loopafstand gevestigd.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'kantoorbestemming' voor dit object. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkeplannen.n en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorpand is gelegen op slechts enkel autominuten van de A2, met een snelle verbinding naar Eindhoven en Maastricht, Venlo (A73) en Heerlen (A76). Op enkele minuten bevindt zich een NS-Station.

KANTOORRUIMTE
Hoofd-entree met toegang tot royale centraal gelegen receptiebalie. Vanuit de centrale receptie heeft men toegang tot het trappenhuis en de diverse kantoorvleugels. Het pand heeft twee trappenhuizen, welke leiden naar de bovengelegen verdiepingen. Alle verdiepingen bestaan uit: diverse kantoorruimtes/spreekkamers (varirend van 15 m tot 52 m), archiefruimte, kitchenette (voorzien van vaatwasser, koelkast en twee elektrische pitten), diverse toiletgroepen w.o. een mindervaliden toilet.

OPLEVERNIVEAU
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds incl. verlichting;
- Systeemwanden deels voorzien van glasafscheiding;
- Radiatoren;
- Luxaflex en gordijnen;
- Databekabeling en stopcontacten;
- Rookmelders, brandmeldinstallatie, brandblussers, - haspels;
- Alarminstallatie;
- Airco's per ruimte regelbaar;
- Keukenblokken per verdieping v.v. vaatwasser en koelkast;
- Mindervaliden toilet.

BUITENTERREIN/PARKEREN
Aan de voorzijde van het kantoor bevinden zich drie bezoekersparkeerplaatsen. In de directe omgeving kan gratis geparkeerd worden. Aan de achterzijde van het kantoor ligt tevens een ruim beklinkerde parkeerplaats met 28 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaats is afsluitbaar middels een poort aan de voor- en achterzijde.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging, Kantoorruimte
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
2.012 m²
Opp kantoorruimte
2.012 m²
Perceel
2.022 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Verwarming, Pantry, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Echt
Sectie
K
Perceel
5695
Oppervlakte
2022 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Peijerstraat 68 Echt, Limburg

naar Peijerstraat 68 Echt, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object