Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Peschstraat 54 Geleen, Limburg

Huurprijs € 2.095 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Voormalige kapperszaak en schoonheidssalon gelegen in Oud-Geleen. Het pand bestaat uit ca. 200 m verdeeld in ca. 70 m winkelruimte op de begane grond en ca. 130 m te realiseren bovenwoning op de eerste en tweede verdieping. Het object is gelegen aan het gezellige horecaplein van Oud-Geleen en ligt daarnaast op steenworp afstand van de Jumbo-supermarkt. Rondom het pand is het mogelijk gratis te parkeren.

LOCATIE
Gelegen in oude dorpskern van Oud-Geleen, op steenworp afstand van de Markt en de Jumbo-supermarkt en aan de noordzijde van de huidige stad. Een geliefde woonomgeving met gewenste voorzieningen op loopafstand van winkels, diverse horeca-gelegenheden, scholen, sportaccommodaties, apotheek, huisarts, kerk etc. Ook het stadspark en diverse andere wandelfaciliteiten zoals het Danikerbos zijn nabij gelegen. Kenmerkend voor de historie van Oud-Geleen waren de landbouw, de leerlooierij en de bierbrouwerij. In Oud-Geleen zijn veel van deze karakteristieke objecten bewaard gebleven. Het behoud van de historische karakter en de goede voorzieningen maakt dit ook tot de meest geliefde woonomgeving van de stad. Verder is Geleen zeer goed bereikbaar door haar directe ligging aan diverse snelwegen richting Maastricht, Heerlen, Roermond, Aken en Luik.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een centrumbestemming voor dit object, detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca van categorie 1 t/m 4 zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is jaar en dag in gebruik geweest als d kapsalon van Oud-Geleen. Het monumentale pand heeft zowel van buiten als van binnen een zeer representatieve uitstraling. De winkel is voorzien van vele raampartijen, een nette tegelvloer en o.a. een airco. De ca. 70 m op de begane grond bestaat voornamelijk uit een grote winkelruimte met een aparte toiletruimte. De trap naar de eerste verdieping bevindt zich aan de achterzijde van de winkel. De eerste en tweede verdieping zijn in gebruik geweest als een schoonheidssalon/opslag. Er bestaat de mogelijkheid de bovenverdieping te verbouwen tot woning.

KENMERKEN
- In oude Dorpskern gelegen, op steenworp afstand van de Jumbo-supermarkt en diverse leuke horecagelegenheden;
- Exploitatie overname mogelijk;

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Bouwjaar
1920

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
200 m²
Opp winkelruimte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Perceel
92 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
B
Perceel
6969
Oppervlakte
92 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Peschstraat 54 Geleen, Limburg

naar Peschstraat 54 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object