Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Pieterstraat 3 Geleen, Oud-Geleen, Limburg

Huurprijs € 2.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In oude dorpskern gelegen voormalige brood-, en banketbakkerij met onverwachts grote productie,- en opslagruimte bestaande uit in totaal 580 m≤ bestaande uit ca. 125 m≤ winkelruimte met backoffice, separate toiletruimte en keukenblok en achtergelegen commerciŽle ruimte van ca. 395 m≤ en een kelderruimte. De commerciŽle ruimte is bereikbaar via separate ingang ten behoeve van laden/ lossen. Het object is gelegen aan het gezellige horecaplein van Oud-Geleen en ligt daarnaast op steenworp afstand van de Jumbo-supermarkt.

OBJECT
De winkel,- en productieruimte kunnen worden samengevoegd tot ťťn grote ruimte waardoor deze aantrekkelijk wordt voor diverse doeleinde waaronder bijv. een drogisterij, Action, een groenten,- en kaaswinkel, maar ook als voorbereidingskeuken voor een restaurant, productieruimte t.b.v. catering activiteiten etc.

LOCATIE
Gelegen in oude dorpskern van Oud-Geleen, op steenworp afstand van de Markt en de Jumbo-supermarkt en aan de noordzijde van de huidige stad. Een geliefde woonomgeving met gewenste voorzieningen op loopafstand van winkels, diverse horeca-gelegenheden, scholen, sportaccommodaties, apotheek, huisarts, kerk etc. Ook het stadspark en diverse andere wandelfaciliteiten zoals het Danikerbos zijn nabij gelegen. Kenmerkend voor de historie van Oud-Geleen waren de landbouw, de leerlooierij en de bierbrouwerij. In Oud-Geleen zijn veel van deze karakteristieke objecten bewaard gebleven. Het behoud van de historische karakter en de goede voorzieningen maakt dit ook tot de meest geliefde woonomgeving van de stad. Verder is Geleen zeer goed bereikbaar door haar directe ligging aan diverse snelwegen richting Maastricht, Heerlen, Roermond, Aken en Luik.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een centrumbestemming voor dit object, detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie en zachte/winkel gerelateerde horecabestemmingen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.bagviewer.nl en ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

COMMERCIňLE RUIMTE
De commerciŽle ruimte (totaal ca. 580 m≤) bestaat momenteel uit ca. 125 m≤ winkelruimte en ca. 395 m≤ productieruimte met verder een kelder en overige ruimtes en is voor diverse doeleinden geschikt. De voormalige invulling, brood en banketbakkerij is definitief gestopt, maar kan eenvoudig worden veranderd in een productieruimte t.b.v. restaurantkeuken c.q. productieruimte t.b.v. catering activiteiten danwel winkelruimte zoals bijv. het Kruidvat, de Action etc. In overleg kan gekeken worden naar het gewenste opleveringsniveau. In de huurprijs zit inbegrepen: de wanden, plafonds met verlichting en vloeren in de huidige staat.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg met de verhuurder kan een specifiek op huurder afgestemd opleveringsniveau worden vastgesteld.

HUURPRIJS ZONDER BTW
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

KENMERKEN
- In oude Dorpskern gelegen, op steenworp afstand van de Jumbo-supermarkt en diverse leuke horecagelegenheden;
- Volledig ingerichte productieruimte t.b.v. cateraar of bakkerij;
- Exploitatie overname mogelijk;
- Separate ingang aanwezig tbv laden/ lossen;
- Elektra aansluiting: 3 x 65A.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Winkelruimte
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
520 m²
Opp bedrijfshal
395 m²
In units vanaf
395 m²
Opp winkelruimte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Perceel
579 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
geleen
Sectie
F
Perceel
4093
Oppervlakte
455 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Pieterstraat 3 Geleen, Oud-Geleen, Limburg

naar Pieterstraat 3 Geleen, Oud-Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object