Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Provincialeweg Zuid 75 Oirsbeek

Vraagprijs € 369.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
Ideaal voor combinatie wonen-werken! Aan de doorgaande weg in Oirsbeek, op loopafstand van een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties) en op een royaal perceel (642mē) gelegen; het ruim vrijstaand multifunctioneel woon-werkobject met o.a.: 4 slaapkamers een riante bedrijfsruimte (ca. 200mē), garage (plaats voor 2 auto’s) en een royale multifunctionele kelder (souterrain ca. 93mē).

BESTEMMING
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' met de functieaanduiding 'bedrijfswoning' voor deze locatie. Dit betekent dat deze locatie bestemd is voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die staan vermeld bij milieucategorie 1, 2 en 3.1 zoals die zijn opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar ruimtelijke plannen en bagviewer.

BEGANE GROND
Voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's; entree/hal (ca. 7mē) met o.a. meterkast en geheel betegelde toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; royale L-vormige woonkamer (ca. 46mē) met een gaskachel en schuifpui naar tuin; semi-open keuken (ca. 15mē) met rechte keukenopstelling, granieten werkblad, apothekerskast en apparatuur (o.a. AEG en Siemens) te weten: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven-magnetron en elektrische oven; bijkeuken/wasruimte (ca. 5,51m x 3,33m) v.v. eenvoudig keukenblok, witgoedaansluitingen, opstelplaats cv-combi-installatie en deur naar tuin. Tevens toegang tot garage v.v. elektrische sectionaalpoort en goederenlift naar multifunctionele ruimte in souterrain. De bedrijfsruimte is in totaal (incl. garage) ca. 200mē groot en is thans verdeeld in 5 ruimtes; tussenportaal met een 2-tal toiletruimtes. Er is op diverse manieren toegang tot de royale achtertuin met terras (v.v. elektrisch zonnescherm) en borders met aanplant. De tuin (Z-W) biedt optimale privacy.

EERSTE VERDIEPING
Overloop (ca. 3,5mē) v.v. muurkast; slaapkamer 1 (ca. 15mē) met balkon, slaapkamer 2 (ca. 10mē), slaapkamer 3 (ca. 9mē), slaapkamer 4 (ca. 4mē); geheel betegelde badkamerruimte (ca. 2,48m x 2,04m) met inloopdouche, wandcloset, vaste wastafel, designradiator en daglichttoetreding.

SOUTERRAIN
Provisiekelder (ca. 3,86m x 2,98m) met opstelplaats cv-installatie. Te verwarmen multifunctionele ruimte (ca. 93mē) v.v. goederenlift naar garage.

BIJZONDERHEDEN
Dit ruim vrijstaand multifunctioneel woon-werkobject is in het geliefde dorp Oirsbeek, op loopafstand van een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties), op een royaal perceel (642mē) gelegen. Het object beschikt onder meer over 4 slaapkamers, een riante bedrijfsruimte (ca. 200mē), garage (plaats voor 2 auto’s) en royaal onderkelderd met multifunctionele ruimte (ca. 93mē). De kozijnen zijn van kunststof en aluminium met dubbele beglazing m.u.v. de bedrijfsruimten, deze zijn voorzien van enkele beglazing. De begane grond van woonhuis met bijkeuken, is nagenoeg geheel voorzien van plavuizen vloeren. De bedrijfsruimte is in totaal (incl. garage, excl. kelder 93m2) ca. 200 mē groot en is thans verdeeld in 5 ruimtes. Deze ruimtes zijn ideaal als kantoor, werkplaats, magazijn, showroom of een combinatie hiervan. Het object is ook uitermate geschikt voor een levensbestendige/kangoeroe woning, combinatie wonen/werken of het uitoefenen van hobby's.

ALGEMEEN
Dit object wordt u aangeboden in collegiale samenwerking met Trafas Makelaardij.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
200 m²
Opp bedrijfshal
200 m²
In units vanaf
200 m²
Perceel
642 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sittard
Sectie
C
Perceel
2166
Oppervlakte
605 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Provincialeweg Zuid 75 Oirsbeek

naar Provincialeweg Zuid 75 Oirsbeek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object