Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Rafaelweg 24 Susteren

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein 'De Wolfskoul' gelegen goed bereikbaar bedrijfsobject met inpandig kantoor en buitenterrein op een perceel van 1.124 mē met ruimte voor eigen parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein. Het pand is geheel vrijstaand.

LOCATIE
Bedrijventerrein 'De Wolfskoul' is ca. 18 hectare groot. Het is een gemengd terrein met een vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende bedrijfssegmenten. Het object ligt bij de N276 welke u brengt naar de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Wolfskoul', vastgesteld op 04 april 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein t/m milieucategorie 3.2'. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein de Wolfskoul', ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEDRIJFSRUIMTE
Het pand bestaat uit twee met elkaar verbonden bedrijfsruimten (ca. 300 mē en 250 mē) met elk een eigen overheadpoort. De frontbreedte is in totaal 22,5m en de hoogte bedraagt 6m.
Bedrijfsruimte 1 bestaat uit een grote productieruimte en beschikt over een toiletruimte.
Bedrijfsruimte 2 is opgedeeld in meerdere ruimtes en heeft een verdieping (ca. 217 mē) ten behoeve van opslag alsmede technische ruimte.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
* Twee elektrische overheaddeuren (4,00 x 4,20m);
* Krachtstroom:
* Inbraakalarm;
* Gevlinderde betonvloer;
* Heater.

KANTOORRUIMTE
Entree welke toegang geeft tot de inpandige kantoorruimtes (ca. 17 mē en 54 mē). Hier bevindt zicht tevens de meterkast en een toiletruimte. ok de kantine met keukenopstelling is hier gesitueerd. Vanuit de kantoorruimte is de toegang tot de achtergelegen bedrijfsruimte.

OPLEVERNIVEAU KANTOORRUIMTE
* CV-installatie;
* Radiatoren;
* TL armaturen;
* systeemplafonds met verlichting.

PARKEREN
Op het eigen beklinkerd terrein.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
767 m²
Opp bedrijfshal
767 m²
In units vanaf
767 m²
Perceel
1.124 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Susteren
Sectie
H
Perceel
1501
Oppervlakte
1124 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rafaelweg 24 Susteren

naar Rafaelweg 24 Susteren
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object