Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vorige | Volgende

Rigastraat 20 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Zichtlocatie - Representatief en modern bedrijfspand met ca. 450 m≤ bedrijfsruimte en 4 parkeerplaatsen, gelegen op bedrijvenstad Fortuna in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen. Bedrijfsruimte gelegen aan de Rigastraat tegenover o.a. de McDonalds.

LOCATIE
Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio. In Nederland met in het noorden Roermond, in het zuidoosten Heerlen en in het zuidwesten Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijvenstad Fortuna grenst op lokaal niveau op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het regulerende bestemmingsplan is 'Bergerweg Zuid'. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie 'Bedrijventerrein'. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

BEREIKBAARHEID
De Bergerweg leidt rechtstreeks naar de op- en afritten van de A2 en is de centrale toegangsweg naar de kern van Sittard en wordt geflankeerd door bedrijvenstad Fortuna Sittard, Handelscentrum Bergerweg, Gardenz, De Borrekuil en Chemelot. Door de snelle verbinding met de A2 (Amsterdam-Luik) zijn ook BelgiŽ en Duitsland eenvoudig bereikbaar.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is o.a. v.v. beklinkerde vloer, verlichting, heater (gas), 2 overheadpoorten (3m x 3m) waarvan 1 met pui en 1 met loopdeur, brandhaspels, inpandige kantoorunit.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn 4 parkeerplaatsen aan de achterzijde van het object, beide op eigen terrein. Overig parkeren in directe omgeving.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen Ä 2,50 per m2 per jaar excl. BTW voor de bedrijfsruimte. Hierbij zit inbegrepen:
- preventieve onderhoudscontrole dak;
- onderhoud heater-, en sprinklerinstallatie;
- bluswatervoorziening;
- onderhoud/controle brandhaspels.

Aansluiting op snel internet (Ziggo Zakelijk) is mogelijk.

BESCHIKBAARHEID
Per 01-01-2021

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
450 m²
Opp bedrijfshal
450 m²
In units vanaf
450 m²
Perceel
805 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rigastraat 20 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'

naar Rigastraat 20 Sittard, Bedrijvenstad 'Fortuna'
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object