Woningmakelaar 046-2060026
Woningmakelaar 046-2060026
Vastgoedsupport 046-4233961
Vastgoedsupport 046-4233961
Vorige | Volgende

Rijksweg Centrum 66 Geleen, Limburg

Vraagprijs € 165.000 k.k.

Huurprijs excl. BTW € 1.295 per maand

Bewaar object

Omschrijving

OBJECT
ZICHTLOCATIE - Ca. 170 m≤ commerciŽle ruimte met veel bestemmingsmogelijkheden, gelegen aan de doorgaande weg tussen Sittard en Geleen tegenover het busstation.

LOKATIE
Gelegen aan de doorgaande weg en in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Geleen centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie en culturele en ontspannende voorzieningen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar www.ruimtelijkplannen.nl en www.bagviewer.nl.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. De winkelruimtes liggen op steenworp afstand van de markt van Geleen.

COMMERCIňLE RUIMTE
De commerciŽle ruimte (ca. 170 m≤) heeft een prettige uitstraling, vanwege het vele zonlicht dat naar binnen schijnt door de grotendeels glazen voorgevel van het pand. Bij de entree is een wachtruimte gesitueerd van waaruit aangrenzend 3 spreekkamers liggen. De spreekkamers zijn modern ingericht met glazen wandafscheidingen en lichtspots. Achter de spreekkamers ligt een vergaderzaal/werkruimte met nog een aparte kantoorruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de keuken met toiletruimte en de trap naar het souterrain. Vanuit de keuken is er toegang tot een patio.

PARKEERGELEGENHEID
Er kan voor de deur en in de verdere omgeving betaald geparkeerd worden.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperiode van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Totaal oppervlakte
170 m²
Opp kantoorruimte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Perceel
235 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming, Toilet, Systeemplafond, Kabelgoten

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geleen
Sectie
A
Perceel
11545
Oppervlakte
235 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Rijksweg Centrum 66 Geleen, Limburg

naar Rijksweg Centrum 66 Geleen, Limburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object